Home Reisforum Oproepen Roemenie, Bulgarije met hond en oude Mercedes camper. 30 april al weg, Antwoord op: Roemenie, Bulgarije met hond en oude Mercedes camper. 30 april al weg,

 • Marita

  Lid
  23 januari 2020 om 00:51

  Hallo Rolf,

  Sinds gisteren sta ik met mijn profiel op deze site en lees net jouw leuke bericht van een half jaar geleden. Extra leuk omdat je een oude Mercedes camper rijdt (mijn droom)!

  Mocht je dit jaar opnieuw op zoek zijn naar tijdelijk gezelschap dan zou ik interesse hebben. Ik plaats hieronder mijn profieltekst. Groeten Marita

  “Mijn naam is Marita en graag zou ik in contact komen met een camper-eigenaar (m/v) die een reisgenoot zoekt voor (een deel van) een mooie reis.
  Misschien eerst in NL(?) en als dit beide bevalt wellicht meer zuidelijk, waarbij ik denk aan Frankrijk / Portugal / Spanje / Italie.

  Periode: voorjaar / zomer / najaar; tijdsduur in overleg (week tot circa maand).
  Ergens onderweg een Camino-route aandoen of me daar laten afzetten zou een optie kunnen zijn.

  Tussen 2000 en 2008 reisde ik tijdens de winters single met rugzak in Azie en mis het onderweg zijn met alles wat daarbij hoort.
  Mijn droom is om te gaan zwerven met een eigen knusse (oude) Mercedes / Hymer camper maar beschik momenteel niet over de middelen hiervoor.

  Hoewel ik eerder genoot van alleen reizen, verheug ik me nu op het samen onderweg zijn.
  En alvast camper-ervaring op doen met een leuke reisgenoot/reisgenote die net als ik van natuur, rust, ecodorpen, bewust leven en vertragen houdt.”