Home Reisforum Oproepen Reismaatje voor Italie Antwoord op: Reismaatje voor Italie

 • Anita

  Lid
  13 juni 2021 om 07:51

  Hoi Sander,

  Leuk om een antwoord van je te krijgen en te ontdekken dat je een liefhebber van de italiaanse keuken bent!

  Ik maak graag italiaanse gerechten maar dan de meest voor de hand liggende: pasta’s, pizza’s en lasagna’s. Zou wel meer in Italië over de italiaanse keuken willen leren. Mijn speurtocht op internet levert op dat er behoorlijk wat kookworkshops gegeven worden in Italië, je hebt het maar voor het uitkiezen.

  Ik heb nog geen concrete plannen hoe een reis naar Italië vorm te geven en welke streek ik wil bezoeken. Hoe minder toerisme hoe beter; ik ben een liefhebber van “authentiek” reizen en hou me het liefst bezig met de bewoners van het land. (dat neemt niet weg dat je soms erg leuke toeristen ontmoet)

  Goed dat je wat werk betreft niet aan een plek gebonden bent, geeft meer flexibiliteit. Op dit moment hou ik mij bezig met het schrijven van teksten voor publicaties die de gemeente Diemen uitgeeft. Ik ben zodanig ouder dan jij dat ik wettelijk vrijgesteld ben van werken! Desondanks heb ik het behoorlijk druk en hou ik me met veel onderwerpen bezig. Door familieomstandigheden en corona is het reizen de afgelopen tijd wat meer op de achtergrond geraakt; nu, echter, breken er toch betere tijden aan.

  Dit weekend zal ik eens werken aan een profiel op deze site.

  Geniet van een goed weekend Sander.

  Anita