Home Reisforum Oproepen Verre rondreis vanaf eind september/oktober Antwoord op: Verre rondreis vanaf eind september/oktober

 • Jim

  Lid
  23 januari 2023 om 21:47

  Hoi Janine,

  Ben je er afgelopen jaar nog in Zuid-Afrika geweest? Toevallig heb ik dat ook ooit eens gedaan, de Panorama Route en het Kruger Park. Was echt HEEL mooi en een belevenis die uitzichten en die wilde dieren. Hoe was het jouw bevallen?

  En heb je eventueel nog voor dit jaar nog een mooie reis op de planning staan en heb je daar al een reisgenoot of -genoten voor gevonden? Anders zouden wij eens kunnen praten. Ik ben ook altijd op zoek naar een reisgenoot om een nieuw avontuur mee te beleven en mooie nieuwe plekken te ontdekken. In of buiten Europa. En jouw manier van reizen, lijkt me wel overeen te komen. Ik houd wel van je openheid van kijken waar het avontuur je brengt! Ben zelf ook geen uitgaanstype en houd meer van de schoonheid van de wereld te ontdekken.

  Wellicht een wat kort berichtje. Maar voordat ik helemaal uit de boeken doe, wie ik ben en waar mijn interesses precies liggen, zou ik eerst van jou willen weten of je überhaupt geïnteresseerd bent om verder te praten.

  Groet,

  Jim Abels.