Home Reisforum Oproepen Zuid-Amerika/Afrika begin 2024 Antwoord op: Zuid-Amerika/Afrika begin 2024

 • Jael

  Lid
  22 februari 2023 om 13:29

  Hoi Jim,

  Bedankt voor je reactie. Sorry voor mijn late reactie (Lag op bed met Covid 😣)

  Je reisplannen klinken echt super gaaf! Ik ben zelf ook naar USA geweest maar helaas niet met een camper.

  Ik zou graag ik contact blijven, kijken of er inderdaad een klik is. Ik heb nog even op je profiel gekeken en zag al wal dat we qua reis stijl wel enig zins overeen komen. Ik ben zelf namelijk ook niet van de strand vakanties maar meer van de cultuur, national parken en ontdekken van steden.

  Iets over mijzelf: Ik werk op het moment als leiding gevende in een logistiek bedrijf, fulltime. ben afgelopen zomer 4 maanden weg geweest om door europa te reizen op de motor en nu dus aan het sparen voor de volgende reis. Ik ben een relaxt persoon, makkelijk in de omgang. Ik hou van Humor en lachen maar ben ook van de gesprekken met veel diepgang. Heb nog niet eerder met iemand gereisd, tot nu toe eigenlijk altijd alleen maar daar komt eind Oktober verandering in.. Dan vertrek ik met een vriendin naar Antartica en ik zou graag daar aan sluitend door Zuid-Amerika willen reizen of Afrika. Ik heb in mijn eerste bericht het Antartica gedeelte achterwegen gelaten om eerst maar te kijken of er mensen waren die interesse hadden. Ik weet niet of dit voor jou iets veranderd.. Let me know!

  Ik vroeg me af.. de reizen die je hebt gemaakt. Zijn dat losse reizen geweest of ben je echt voor maanden/jaren weg geweest?

  Groet, Jael