Home Reisforum Oproepen Backpacken Zuid Amerika / Eind september – oktober – November / V 20-30 jaar.

 • Backpacken Zuid Amerika / Eind september – oktober – November / V 20-30 jaar.

  Iris

  Lid
  3 juli 2023 om 19:55

  Hey!

  Ik ben Iris, 24 jaar en hou van reizen. Liefst een zonnige bestemming, want de kou is niet zo mijn ding 😉

  Vanaf 25 september tot eind november 2023, dus 9 weken ongeveer (flexibel) wil ik graag gaan backpacken door Zuid-Amerika. Omdat ik de eerste keer backpacken liever niet alleen doe, ben ik op zoek naar een andere leuke meid, of wellicht een gemixte wat grotere groep (leeftijd 20-30) om samen al backpackend het avontuur aan te gaan!

  Op mijn interesselijstje staan Argentinië, Peru, Ecuador, Colombia en Uruguay, maar Peru is de enige echte must-see voor mij. Ik besef dat dit niet allemaal mogelijk is in zo’n korte tijd, dus we komen er vast wel samen uit waar we werkelijk heen zullen gaan 😉

  Ik hou heel erg van lekker eten, terrasjes, alles zien, leuke wandelingen, leven zoals de locals, afgewisseld met af en toe een dagje chillen.
  Veel leuke dingen doen, maar geen zon, zuipen, ziekenhuis haha.

  Lijkt dit jou wat en ben je ook die periode vrij om te reizen? Stuur me vooral een berichtje!

  Jeroen antwoordde 9 maanden, 2 weken geleden 4 leden · 4 reacties
 • 4 reacties
 • Yola

  Lid
  5 juli 2023 om 11:11

  Hoi Iris,

  Ik ben Yola 22 jaar en ik wil ook erg graag eind dit jaar gaan reizen door zuid amerika. Als ik jouw plan lees sluit dat heel erg aan met mijn gedachte over zo’n reis.

 • Iris

  Lid
  6 juli 2023 om 11:16

  Hey Yola, wat leuk! Ik stuur je een pb

 • Nicole

  Lid
  23 juli 2023 om 04:52

  Hey! Ik ben Nicole, 23 jaar. Ik zit momenteel in Chili voor mijn minor. Vanaf augustus kan ik 1,5 maand reizen en omdat ik toch al aan deze kant van de wereld zit wil ik dat graag hier doen! Ik had een paar landen op mijn lijstje staan, Peru, Mexico, Guatemala, Nicaragua en Costa Rica lijken mij onwijs gaaf. Maar de landen die jij op je to-do lijst hebt staan lijken mij ook enorm gaaf om te zien!

  Ik zou graag met je in contact willen komen over je reis en de plannen die je gaat maken! 🙂

  Groetjesssss Nicole😀

 • Jeroen

  Lid
  1 oktober 2023 om 23:11

  https://reisforum.net/threads/reisgenoot-m-v-gezocht-voor-costa-rica-van-12-tem-26-oktober-2023.18186/ Dag Iris, misschien is dit nog voor jou een optie? Groeten en tot binnenkort, Jeroen. Laat maar weten

Login om te antwoorden.