Home Reisforum Oproepen (Camper) Roadtrip, Wintersport en/of Remote werk-maatje gezocht

 • (Camper) Roadtrip, Wintersport en/of Remote werk-maatje gezocht

  Viv

  Lid
  20 april 2024 om 21:40

  Hoooi, ik heb een paar plannen voor komend jaar waar ik nog op zoek ben naar gezellig reisgezelschap, dus ik dacht laat ik het hier eens proberen. Hieronder mijn ‘plannen’ so far:

  1. ik wil komende zomer een roodtrip door Europa doen met mijn camper busje (zie laatste foto). Het liefst combineer ik het ook af en toe met werk zodat ik niet de gehele periode vakantie hoef op te nemen. Duur en route zijn flexibel maar heb zelf oost Europa of Scandinavië in gedachten. Ik hou van hiken en kayakken, maar wil misschien ook het kite surfen weer oppakken. Verder geniet ik van de natuur; bergen, (stromend) water, fluitende vogeltjes, sterrenhemels, zonsopkomst/ondergang, lekker eten, goede muziek en een lekker drankje
  2. Tussen kerst en oud/nieuw zoek ik een groep(je) om mee op wintersport te gaan (Oostenrijk). Zijn er nog meer gegaardigden hier?
  3. Omdat ik remote kan werken ga ik af en toe een dagje of een paar dagen in Nederland / België met mijn bus ergens aan het water of in de natuur werken. Lijkt me leuk een keer gelijkgestemden te ontmoeten (onderweg)!

  Lang verhaal kort; zou leuk zijn mijn komende avonturen te delen met gelijkgestemde, lijkt jouw dit wat? Stuur me dan even een berichtje!

  Het liefst ga ik op pad met iemand (m/v) – tussen de 28 en 40 jaar – die relaxed en lachend in het leven staat maar wel ondernemend is en van avontuur houdt.

  Wat moet je nog over mij weten? Ik ben spontaan, energiek en avontuurlijk ingesteld. Geniet van de kleine dingen, vind een goed gesprek net zo belangrijk als samen lachen en ga dansend door het leven.

  Ps. Zoek hier echt een reismaatje, geen date 😉 Daarvoor gebruik ik wel de gebruikelijke routes haha

  Mireille antwoordde 1 maand, 3 weken geleden 2 leden · 1 reactie
 • 1 reactie
 • Mireille

  Lid
  30 april 2024 om 16:22

  Wat gaaf Viv! Echt hele leuke ideeën. Met de camper door Europa trekken lijkt me geweldig! En ik heb zelf ook de mogelijkheid tot remote werken. Lijkt me leuk om eens een x aan te sluiten.

Login om te antwoorden.