Home Reisforum Oproepen Zuidelijke Staten USA (okt/nov ‘23)

 • Zuidelijke Staten USA (okt/nov ‘23)

  Bella

  Lid
  7 augustus 2023 om 16:04

  Hoi hoi,

  Ik ben op zoek naar een reisgenote voor een 14 daagse reis zuidelijke staten (Alabama, Georgia,South Carolina,Tennessee). Enkele van de Zuidelijke staten heb ik in het verleden al bezocht, maar wil heel graag weer terug naar dat deel van de USA. Heb je zin en tijd laat het ff weten.

  Groetjes,

  Bella.

  • Dit onderwerp is bijgewerkt 11 maanden, 2 weken geleden door  Bella.
  Globetrotter0 antwoordde 11 maanden, 1 week geleden 2 leden · 7 reacties
 • 7 reacties
 • Globetrotter0

  Lid
  10 augustus 2023 om 17:26

  Zuidelijke staten wil ik ook doen, ziet eruit als een hele leuke reis, ik ben 2 x in de states geweest oosten en westen. ik ga volgende maand 3 weken naar zuid amerika. als ik geen plannen had, zou ik me aansluiten!

  • Bella

   Lid
   10 augustus 2023 om 19:10

   Hoi hoi,

   Welke landen doe je aan in Zuid Amerika? De Guyana’s, Brazilië of Suriname? Ja vwb de zuidelijke staten van de usa heb ik een enorme fascinatie voor. De vorige keer was ik m.i. veel te kort daar. Ik heb ook verschillende voormalige slavenplantages bezocht die zijn omgetoverd in prachtige B&B.

   Ik wens je veel plezier op je reis door zuid amerika!

   By the way: op je profielfoto zag ik een gebouw uit Havana (snik heet daar!)

   Groetjes,

   Bella.

 • Globetrotter0

  Lid
  11 augustus 2023 om 17:46

  Hi , Argentinië en Brazilië met djoser. Zuiden van Amerika wil ik ook graag bezoeken. Schijnt mooi te zijn daar,

  En veel geschiedenis. Een vakantie naar usa Voor mij kan pas volgend jaar.

  ik ben dit jaar in Februari 2 weken in cuba geweest, was een rondreis van djoser. Ook erg warm🥵☀️ Geëindigd in Varadero 🏖 ik heb zoveel op me bucketlist.

  Misschien volgend jaar iets ondernemen?

  Gr

  • Deze reactie is bijgewerkt 11 maanden, 1 week geleden door  Globetrotter0.
  • Bella

   Lid
   11 augustus 2023 om 18:05

   Oh geweldig. Ik heb nooit met Djoser gereisd. De individuele rondreizen Srilanka was met Special Traffic. Ja, ik verbleef in Varadero en voor 1 dag naar Havanna geweest. Erg warm op dat grote plei daar. Wat ik mij nog kan herinneren is dat de winkels leeg waren en ik zelf in het resort geen echte Cola kon krijgen. Ja, misschien volgend voorjaar USA samen doen.

 • Globetrotter0

  Lid
  12 augustus 2023 om 14:00

  <div>Djoser is ideaal als je single bent en al je vrienden getrouwd zijn en niet weg kunnen ivm gezin of financiën. </div>

  Het is best lastig om een geschikte reisgenote te vinden. Alleen reizen dat durf ik niet. Oh cuba is nog steeds hetzelfde, ik zag ook niet echte winkels en restaurants etc, alleen in Trinidad, enkele. Westerse producten heb ik nergens gezien. Wellicht doe je aan social media, ik heb instagram lemetsn0 voeg maar toe als je wilt en kan, is hiermee de contact gelegd en zouden we volgend jaar naar usa kunnen reizen. Gr

  • Bella

   Lid
   12 augustus 2023 om 14:20

   Ik ben op geen enkele mediasite. En ja ik ben ook single en alleen reizen is naar sommige bestemmingen echt niet leuk én duur!

   Grappig om te lezen dat jij ook op Trinidad bent geweest. Ik was daar voor 1 week vond het niet zo boeiend. Tobago was ik erg van onder de indruk. Ik ben nog de heuvels in geweest met enorm veel haarspeldbochten en mijn chauffeur zat zo relaxed achter het stuur. Ben je ook naar Jamaica geweest (Kingston). Erg criminele stad maar ik ging ernaartoe om het huis te bezichtigen waar Bob Marley heeft gewoond en het museum.

   Lijkt je inderdaad leuk om volgend jaar richting usa te gaan?

 • Globetrotter0

  Lid
  12 augustus 2023 om 22:02

  Oh geen media,

  Voor single reizigers is alles veel duurder,weet er alles van.

  Trinidad zat ook in de reisschema, ik heb daar 2 dagen gezeten. Vond het wel leuk. Het is leuk om verschillende steden te bezoeken, dan zie je wat van het land. Ik ben tot nu toe 2 x in usa geweest, 1 x cuba, paar keer Turkije , onlangs in Griekenland geweest en enkele Europese hoofdsteden. Ik heb nog zoveel bestemmingen op me bucketlist binnen en buiten Europa.

  Jamaica heeft mooie stranden 🏖

  Ken het alleen van Bob Marley.

  Usa volgend jaar zie ik zitten. Welke maand heb je in gedachte?

  Kan je je voorstellen? Hoe oud ben je? Waar woon je? Ik ben 39 jr, woon en werk in Utrecht. Heb Turkse roots.

  • Deze reactie is bijgewerkt 11 maanden, 1 week geleden door  Globetrotter0.

Login om te antwoorden.