Home Reisforum Oproepen Digitale nomaden naar Tenerife in december/januari

 • Digitale nomaden naar Tenerife in december/januari

  Gien

  Lid
  3 juli 2021 om 09:35

  Wie gaat er mee naar Tenerife van half december tot half januari?

  Om daar te ‘thuiswerken’ en te genieten van de omgeving en het betere weer. Ik wil ongeveer een maand gaan, en geef niks om de feestdagen. Ik blijf werken want ik kan alles digitaal doen. Ik ga daarom een locatie huren waar een goede internetverbinding is.

  Het lijkt me gezellig om met gelijkgestemden te gaan. Met 4 mensen bijvoorbeeld. Dan kunnen we een mooi huis met uitzicht op zee huren. Liefst mensen die ook hogeropgeleid zijn en net als ik zzp’er en in de creatieve sector werken. Maar dat hoeft niet per se. Ik kan me voorstellen dat we elkaar veel vrijheid gunnen maar het lijkt me ook gezellig om soms samen wat te eten en te drinken, en af en toe samen iets te ondernemen.

  De kosten voor het huren van een huis zullen naar verwachting per persoon 2000 euro zijn. Als je dit ook interessant vindt, dan lijkt het me leuk om eens met je kennis te maken. Ik ben een dame van 50, sportief en ondernemend.

  Jaco antwoordde 2 jaren, 10 maanden geleden 2 leden · 1 reactie
 • 1 reactie
 • Jaco

  Lid
  25 juli 2021 om 20:33

  Hoi, hoi, precies wat ik ook in gedachten had, kom al jaren op Tenerife, deze keer wordt het helaas alleen, specifics daarover staan bij mijn profiel.

  Bij gebrek aan voldoende reisgenoten zijn i.v.m. de kosten er ook alternatieve appartementen te huur, ken Tenerife goed.

Login om te antwoorden.