Home Reisforum Oproepen Enkele dagen tot max 2 weken in september wandelen/natuur/stad

 • Enkele dagen tot max 2 weken in september wandelen/natuur/stad

  Henk

  Lid
  6 augustus 2022 om 23:43

  Hallo,

  Ik ben op zoek naar een vakantiemaatje (vr) voor vakantie van enkele dagen tot max 2 weken in september en die zich herkent in mijn idee bij vakantie.

  In vakanties zoek ik mix van natuur, cultuur, stad – aktief en ontspannen. Reizen met auto, trein of vliegtuig en overnachten in (air)bnb, hotel of camping. Roadtrip, backpacken of vaste plek. Tijdens vakantie ook ruimte om je eigen ding te doen als de ander niet mee wil of iets anders wil doen.

  Voor september dacht ik aan een wandelvakantie evt te combineren met een mooie stad. Bijvoorbeeld Alpen, Corsica of een wandeleiland zoals Madeira, maar sta zowel qua Wat als Waar open voor alternatieven.

  Eigen kamer of gezamenlijke kamer is mij om het even. Ik ben niet direct op zoek naar een relatie, maar als dit van beide kanten bevalt dan zou ik het wel leuk vinden om evt vaker samen te reizen. Mijn vrienden en dochters hebben andere ideeen bij vakantie – vandaar. Alleen op vakantie heb ik nog niet geprobeerd, maar mijn verwachting is dat dit niet bevalt als er niemand is om de ervaringen mee te delen.

  Voor de volledigheid nog kort iets over mijzelf: 53 jaar (zoals iedereen van mijn leeftijd voel ik mij jonger en denk er jonger uit te zien), niet rokend (dat doe jij bvk ook niet), woon in midden van het land, gescheiden, 2 tienerdochters.

  Henk antwoordde 1 jaar, 9 maanden geleden 1 lid · 0 reacties
 • 0 reacties

Sorry, er zijn geen reacties gevonden.

Login om te antwoorden.