Home Reisforum Oproepen Hiken en (wild)kamperen in Zweden (aug ’21)

 • Hiken en (wild)kamperen in Zweden (aug ’21)

  A

  Lid
  11 juli 2021 om 18:02

  In augustus wil ik graag een week gaan hiken en (wild)kamperen in Zweden. Omdat mijn vriendin zo’n vakantie minder leuk vindt maar me de reis van harte gunt, zoek ik een reisgenoot die dit ook zou willen (en wees gerust, met haar maak ik een andere mooie reis😉!).

  Het liefst zou ik een gedeelte van de Kungsleden-route afleggen maar ik sta open voor alternatieven. Eigenlijk is elke plek in Zweden prima, zolang het maar een beetje een actieve week in de natuur is.

  Ik ben 34 (M), woon samen, ben redelijk sportief en makkelijk in de omgang. Ik heb mooie plekken op de wereld gezien maar Zweden is nieuw voor me. Het lijkt me te gek om samen met iemand anders de natuur van het land te ontdekken en ’s avonds de dag af te sluiten met een goed biertje. Ik denk dat ik iemand zoek die niet heel veel ouder of jonger is, al vind ik een klik in denken en doen belangrijker dan je leeftijd op papier.

  Geen idee of er überhaupt mensen zijn die ongeveer hetzelfde zoeken in dezelfde periode. Mocht dat zo zijn en herken je jezelf een beetje in mijn verhaal, stuur me dan vooral een bericht!

  A antwoordde 2 jaren, 10 maanden geleden 2 leden · 2 reacties
 • 2 reacties
 • Onbekend lid

  Verwijderd lid
  16 juli 2021 om 08:50

  Hey,

  Leuk idee om de kungsleden route voor een deel te wandelen. Ik heb de laatste tijd kriebeld om naar Zweden te gaan, met name vanwege de mooie natuur. Ik kom net uit een break-up en heb daarom extra behoefte om erop uit te gaan en weer iets nieuws van de wereld te ontdekken. Wellicht dat je specifiek een man zoekt, maar ik dacht niet geschoten is altijd mis.

  Ik ben 30 jaar, ook redelijk sportief, en muziek maken is mijn passie en werk. Erg veel ervaring heb ik niet met reizen, maar het is iets was ik altijd meer heb willen doen. Ik sta er ook voor open om met meerdere mensen te reizen, mochten er meer geinteresseerd zijn.
  Het liefst zou ik wat langer gaan dan een week, maar wellicht kan ik daarna zelf nog verder doorgaan.

  Groetjes,
  Maura

 • A

  Lid
  16 juli 2021 om 18:30

  Hey! Thanks voor je reactie en leuk om te lezen dat (de natuur van) Zweden je ook trekt! Ik herken de behoefte om erop uit te trekken en heb dat volgens mij echt ff nodig.

  Het lijkt me super om met meerdere mensen te gaan! Een groepje van 3-4 zou ideaal zijn. Ik stuur je even een privébericht.

Login om te antwoorden.