Home Reisforum Oproepen Reis buiten Europa eerste 2 weken in augustus

 • Reis buiten Europa eerste 2 weken in augustus

  Ellen

  Lid
  6 april 2024 om 15:39

  Deze reislustige mama van 42 is vanaf 31 juli tot 18 augustus kinderloos en zou graag dan een mooie reis buiten Europa willen maken. Ik ben me kapot geschrokken 😖 van de prijzen van single rondreizen en gezien ik jaren in de reiswereld heb gewerkt en hier ook mijn studie in gedaan heb, weet ik dat dit veel voordeliger kan! Dat was zelfs mijn expertise ☺.

  Binnen Europa heb ik al heel veel plekken gezien, buiten Europa maar enkele keren geweest, vandaar nu deze wens. Ik hou van steden en culturen ontdekken, rondreizen en roadtrippen, de prachtige natuur zien, lekker eten, maar ook een dagje uitrusten bijvoorbeeld op het strand. Gewoon lekker afwisselend.

  Ik ben geen backpacker of hiker. Ook slaap ik het liefste in een bed dus geen tent of iets dergelijks voor mij. Een fijne kamer in een hotel of appartement of Airbnb is voor mij prima. Het enige wat mij minder trekt is India en sommige landen binnen Afrika wil ik niet naartoe.

  Kun jij ook binnen deze periode weg en lijkt het je leuk om samen op avontuur buiten Europa met me te gaan, laat dan iets weten!

  Groetjes Ellen

  Lena antwoordde 1 maand, 3 weken geleden 3 leden · 3 reacties
 • 3 reacties
 • Mark

  Lid
  6 april 2024 om 20:21

  Hallo Ellen,

  Ik ben afgelopen week ook aan het orienteren geweest op singlereizen maar die prijzen vliegen de pan uit , Ik ben me daarom hier eens aan het orienteren voor leuk gezelschap op reis dit jaar en zag je oproep. Zoek je M / V of maakt het niet uit? Ik zie in elk geval overeenkomsten. Geen fan van camping, groot fan van slaapsomfort, dus hotel/airbnb/appartement is ook voor mij een pre. Ik heb de periode waarin jij op vakantie wil nog vrij.

  Gr, Mark

  • Ellen

   Lid
   14 april 2024 om 19:19

   Dag Mark,

   Het stond er niet nee maar ik ben toch liever op zoek naar een vrouwelijke reisgenoot.

   Groetjes Ellen

 • Lena

  Lid
  30 april 2024 om 16:59

  Hai Ellen,

  Ik heb je een contact verzoek gestuurd. Je oproep spreekt me zeer aan.

Login om te antwoorden.