Home Reisforum Oproepen Reisgenootje Thailand of Indonesië gezocht

 • Reisgenootje Thailand of Indonesië gezocht

  Mireille

  Lid
  19 februari 2024 om 08:54

  Hoi, ik ben Mireille (39) en wil in het najaar van 2024 (september-december) graag een mooie reis maken richting Thailand of Indonesië met een leeftijdsgenootje. Duur van de reis ongeveer 3 a 4 weken. 🌞


  Ik zoek een reisgenootje die het leuk lijkt om samen te reizen. Ik hou van wandelen in de natuur, dieren bekijken en bezichtig graag verschillende bezienswaardigheden, maar een dagje aan het strand kan ook goed tussendoor. Oh en ik hou van lekker eten! Ik hou niet van hele toeristische plaatsen (zoals Bangkok). Ik wil het een en ander zien, maar hoef niet per se iedere dag te verplaatsen.

  Idee Thailand: Khao Sok, Koh Lipe, Koh Kood,Koh Yao Noi of Koh Yao Yai en eventueel nog een keer naar Koh Tao

  Idee Indonesië: Nusa Pineida, Lombok en Gili eilanden

  Wie heeft er zin om mee te gaan? 😊

  Onbekend lid antwoordde 3 maanden, 2 weken geleden 2 leden · 3 reacties
 • 3 reacties
 • Onbekend lid

  Verwijderd lid
  3 maart 2024 om 08:52

  Hoi Marielle, ik zie dat jij ook opzoek bent naar een reismaatje voor Thailand. Ik ook 🙂 mijn planning is wel rond de feestdagen. Wil jij perse oktober/november of kun je hier van afwijken? Ik hoor graag van je.

  Groetjes

  Safaya

  • Mireille

   Lid
   4 maart 2024 om 08:47

   Wat leuk Safaya! Met de feestdagen is voor mij geen probleem!

   Hoe lang zou je willen gaan en hoe ziet een vakantie eruit voor jou? Zijn er plaatsen die je graag wilt bezoeken? Dingen die je graag wilt zien en doen?

   Groetjes 😊

 • Onbekend lid

  Verwijderd lid
  4 maart 2024 om 10:38

  Hoi Maielle,

  De planning heb ik nog niet gemaakt. Mijn nichtje heeft 8 jaar gevlogen en zij gaat me hierbij adviseren op basis van mijn wensen. Tempels, yoga en strand zijn sowieso een van de wensen. Uitgaan, bezienswaardigheden en uiteraard culturele uitstapjes. Kortom, in Thailand kan veel volgens de kenners. Zelf heb ik 3 weken in mijn hoofd en ik zou het top vinden om een paar dagen op Bali te verblijven. Ik hoop dat jouw planning/wensen hierop aansluiten en aanpassen is natuurlijk geen probleem. Ik hoor graag wat jou ideeën zijn en indien nodig kunnen afspreken om elkaar te ontmoeten. Face2face is toch fijner dan alleen maar via de site;) alvast een fijne dag

Login om te antwoorden.