Home Reisforum Oproepen Route 66 van Chicago tot Las Vegas van 17-03 t/m 04-04.

 • Route 66 van Chicago tot Las Vegas van 17-03 t/m 04-04.

  Jim

  Lid
  11 februari 2023 om 18:10

  Toch nog maar een poging hier, omdat met zijn 2’en reizen altijd gezelliger is, dan alleen.

  Van 17-03 t/m 04-04 ga ik de Roadtrip der roadtrips doen met een camper. Oftewel Route 66 (oftewel The Motherroad) van Chicago tot Las Vegas. Onderweg uiteraard de mooiste dingen zien, zoals verlaten stadjes, gebouwen uit vervlogen tijden, mooie natuur en dorre woeste vlakten zoals Monument Valley om te eindigen in The party stad.

  Is het nou ook jouw wens om deze route ook eens te beleven, geef me dan een berichtje. Qua lengte van samen reizen is er altijd wel een mouw aan te passen en eventueel kan ik je ook onderweg oppikken of afzetten bij een vliegveld. Ik ben erg flexibel ingesteld en sta voor veel dingen open. Een ander heeft weer andere interesses en dat geeft me altijd weer een leuke nieuwe kijk op dingen.

  Even wat kort over mezelf: ‘Ik ben 39 jaar, houd erg van nieuwe dingen doen en mooie plekken op deze aarde ontdekken. Ik ben zoal in Australië, Bali, Oost-Amerika, Florida, de Caribbean met een cruise, Koratië, Noorwegen (de Lofoten) en nog een aantal plekken geweest. Echter zit ik nu in de levensfase dat mijn huidige vriendengroep gesettled is en zodoende weinig tijd en financiën over houdt om een dergelijke reis te ondernemen. Daarnaast ben ik voltijd aan het werk als (douane) declarant’.

  Groeten,

  Jim.

  Altan antwoordde 1 jaar, 3 maanden geleden 2 leden · 1 reactie
 • 1 reactie
 • Altan

  Lid
  23 februari 2023 om 03:01

  Ha Jim,

  Ik zag dat je ook onder mijn oproep reageerde, echter was ik helemaal vergeten dat ik een oproep had geplaatst. Ik heb je een contactverzoek verstuurd. We kunnen even berichten en als we er op uitkomen kunnen we er een leuke vakantie van maken.

Login om te antwoorden.