Home Reisforum Oproepen Vrouwelijke reisgenoot gezocht voor lastminute naar de zon

 • Vrouwelijke reisgenoot gezocht voor lastminute naar de zon

  Geplaatst door Elise op 8 oktober 2021 om 08:04

  Ik wil ergens deze maand nog een week/anderhalve week naar de zon. Ik ben zelf vaak op Curaçao geweest en daar gaat dan nu ook weer mijn voorkeur naar uit. Maar een ander eiland daar in de buurt is wat mij betreft ook ook prima 😉
  Lijkt het jou ook leuk om richting de Antillen te gaan…om overdag een beetje te zonnen/snorkelen, savonds lekker een hapje te eten ergens en een drankje doen? Stuur me dan een berichtje! Ik ben dus wel op zoek naar een vrouwelijke reisgenoot, het liefst een beetje van mijn eigen leeftijd (ik ben 35).

  ItsmeR antwoordde 1 jaar, 11 maanden geleden 2 leden · 4 reacties
 • 4 reacties
 • ItsmeR

  Lid
  8 oktober 2021 om 10:24

  Hallo Elise

  Ik zag je oproep en ben wel benieuwd. Zelf wil ik graag reizen nog voor 1 nov. Ik zie dat je een voorkeur hebt voor de Antillen. Sta je open voor andere opties evt en ben je vooral van strand en watersport? Ik vind dat wel leuk maar ik ben niet van het zonnen en vind het ook leuk om erop uit te trekken.. wandelen natuur zien bijv.

  Groetjes

  Raina

  • Deze reactie is bijgewerkt 1 jaar, 11 maanden geleden door  ItsmeR.
 • Elise

  Lid
  10 oktober 2021 om 07:23

  Hi Riana,

  Ik heb een voorkeur voor de Antillen, want ik wil graag warm strandweer en dat heb je daar zeker. Het is niet zo dat ik elke dag aan het strand wil liggen hoor, ik wil ook altijd wel wat zien van de omgeving. Had jij al een bepaalde bestemming bedacht waar je heen zou willen?

  • ItsmeR

   Lid
   22 oktober 2021 om 08:13

   Wat jammer! Ik had niet gezien dat je had gereageerd. Dacht dat ik een email zou ontvangen. Wat balen zeg! Ik wilde graag nog even weg omdat ik per nov start 🙁 had nog een voordelige lastminute Curaçao gezien afgelopen dinsdag vertrekken maar ‘t leek me niet wat om alleen te gaan. Balennnn

   Nou ja mocht je nog in een andere maand weg willen of gaan.. dec of jan bijv..houd me op de hoogte. Afhankelijk of ik vrij kan krijgen ofcourse.

   Groetjes Raina

   • Deze reactie is bijgewerkt 1 jaar, 11 maanden geleden door  ItsmeR.
 • ItsmeR

  Lid
  22 oktober 2021 om 09:32

  Ik zag dat je ook in Utrecht woont. Misschien is het leuk om een keer thee te drinken en te kijken of we overeen komen qua reizen? Als je een andere periode zou kunnen. Komende week heb ik nog vrij maar is wel erg kort dag om weg te gaan denk ik. Naast verre reizen lijkt het me ook wel leuk om citytrips te proberen..(niet eerder gedaan)

Log in to reply.