Home Reisforum Oproepen Augustus

 • Augustus

  Onbekend lid

  Verwijderd lid
  2 april 2023 om 20:40

  Hallo,

  Ik heb de luxe dat ik de maanden juli en augustus vrij ben. In juli ga ik een alpiene cursus doen in Oostenrijk en vanaf 22 juli zijn de plannen nog open.

  Ik ben op ‘latere’ (rond mijn 40e) leeftijd begonnen met reizen, dus ik heb nog veel te zien in de wereld. Dit doe ik het liefst lopend. Ik heb bijvoorbeeld trekkings gedaan in Nepal en het opgaan in de natuur, in combinatie met de eenvoud vind ik heerlijk.

  Ik heb voor Augustus een optie voor een beklimming van de Ararat (berg in Turkije), maar ik heb een onderbuikgevoel dat dat wel eens niet door zou kunnen gaan.

  Dus wat dan? Zoveel keuze, nog zoveel te zien en te ontdekken. Ik heb een voorliefde voor de niet standaard reizen. Denk aan Georgië, Kazachstan, Kirgizië, maar ik sta overal voor open.

  Nu deed ik mijn reizen altijd alleen, maar het lijkt mij ook eens fijn om mijn avonturen te delen met een gelijkgestemde.

  Dus heb je ook nog geen plannen in augustus en wil je eens sparren? Let me know.

  Ik in het kort: 44 jaar, loop graag, ervaring met bergtochten, als er maar natuur is, onderkomen kan eenvoudig zijn (tent, lodge etc), man/vrouw maakt niet uit, niet op zoek naar relatie (net dit jaar gescheiden, dus relaties heb ik ff geen zin in 😉 )

  Olga antwoordde 1 jaar geleden 2 leden · 1 reactie
 • 1 reactie
 • Olga

  Lid
  23 mei 2023 om 10:04

  Hai Sannie,

  Leuk om te lezen dat je op avontuur wil, ik heb vrij 16 t/m 31 juli, wellicht dat we in Oostenrijk kunnen gaan wandelen of een huttentocht kunnen doen. Ik lees dat jij daar al bent, dus misschien is dat wel handig, ik sta overigens open voor andere ideeën, zolang het maar in de bergen is. 🙂

  De reis die ik op het oog had in juli gaat helaas niet door, vandaar dat ik nog iets zoek.

  Hoor graag van je.

  Groetjes,

  Olga

  0614882432

Login om te antwoorden.