Home Reisforum Oproepen Australië met een working holiday visum :)

 • Australië met een working holiday visum :)

  Silver

  Lid
  24 mei 2024 om 09:38

  Hey Hey,

  Mijn naam is Silver, ik ben 22 jaar oud en woon in Utrecht. Momenteel werk ik fulltime maar ik heb een kleine half-life crisis. Studeren, reizen, werken ik weet het allemaal niet. Vandaar dat ik hier een account heb aangemaakt. Graag wil ik een jaar reizen en werken in Australië met een working holiday visum. Het lijkt me leuk om in ieder geval het begin van deze reis samen te doen. Vliegen, eerste weken, werk zoeken. Lijkt jouw dit ook leuk? stuur me een berichtje dan kunnen we wellicht afspreken!

  xx

  Sil

  Onbekend lid antwoordde 2 weken geleden 3 leden · 2 reacties
 • 2 reacties
 • Janne

  Lid
  24 mei 2024 om 15:46

  Hee Silver! Ik ben ook van plan om naar Australië te gaan en wil daar waarschijnlijk ook een tijdje gaan werken 🙂 Mijn idee was alleen waarschijnlijk wel pas om rond januari te gaan, wanneer zou jij vertrekken?
  En ik ben trouwens zelf ook 22 en woon in Amsterdam!

  Liefs Janne (insta @jannekrijnsen)

 • Onbekend lid

  Verwijderd lid
  7 juni 2024 om 11:57

  Hey Silver, mijn naam is Quinty en ik ben 21 jaar. Ik heb precies dezelfde mid-midlifecrisis die jij hebt haha. Ik zou zo graag lekker naar de andere kant van de wereld willen vertrekken, daar willen werken, maar vooral ook ontdekken. Het lijkt me super leuk om samen die kant op te gaan! Mijn Instagram is: quintyvbreda 🙂

Login om te antwoorden.