Home Reisforum Oproepen Avontuurlijke reis mei/juni

 • Avontuurlijke reis mei/juni

  Niels

  Lid
  12 april 2022 om 13:25

  Hoii, ik ben Niels, 23 jaar en woon in Arnhem/Eindhoven. Ik ben al van jongs af aan super geïnteresseerd in de wereld en besef nu ik de ’25’ nader dat ik misschien pas 1/3 van Europa heb gezien en een keer een rondreis Thailand heb gedaan. Tijd om daar verandering in te brengen. Ik heb nu een half tussenjaar voordat mijn master begint en wil graag in de maanden mei en/of juni een (rond)reis maken. Hoe, waar en met wie weet ik nog niet, maar ik ben enthousiast genoeg om dat nog uit te zoeken! Ik droom ervan om een keer de VS te bezoeken, Midden-Amerika/Costa Rica, Zuid-Afrika, Israël/Jordanië, Noord-Scandinavie en nog veeeel meer.

  Ik hou van activiteiten en ‘op avontuur gaan’, maar een relax-dag op een mooi strand of ergens waar je een goed uitzicht ben ik ook zeker niet vies van. Ik fotografeer graag en ben als architectuur-student ook erg gesteld op culturele bezienswaardigheden. Indrukwekkende landschappen zien en natuurtochten maken vind ik net zo leuk.

  Het doel van mijn reis is om nieuwe ervaringen op te doen en uit mijn comfortzone te stappen. Ik zoek iemand die dezelfde instelling heeft en die qua leeftijd/levensfase ongeveer matcht. Geslacht maakt mij niet zoveel uit. Als dat zo is: stuur mij een berichtje, ik kijk er naar uit om je te ontmoeten!

  Wesley antwoordde 2 jaren, 2 maanden geleden 2 leden · 1 reactie
 • 1 reactie
 • Wesley

  Lid
  29 april 2022 om 21:40

  Hey Niels,

  Ben je momenteel nog opzoek naar een reismaatje? Ik ben Wesley, 29 jaar en ook opzoek naar een reismaatje. Ik heb je een contact verzoek gestuurd 🙂

  Groeten, Wesley

Login om te antwoorden.