Home Reisforum Oproepen Backpacken Azië

 • Backpacken Azië

  Sarah

  Lid
  25 februari 2024 om 21:01

  Hee hee, ik ben Sarah, 23 jaar oud, kom uit Twente en ben op zoek naar een gezellig en spontaan reismaatje. Ik ben recent afgestudeerd voor mijn master en wil nu graag gaan reizen. Echter ben ik niet het type om dit alleen te doen omdat ik dat toch best spannend vind en ik van gezelligheid om mij heen hou. Ik ben daarom opzoek naar een leuke spontane meid(en) tussen de 21 en 25 die het leuk lijkt om deze reis samen te maken. Ik heb nu het idee om te gaan backpacken in Azië voor maximaal 2 maanden maar ik sta ook open voor andere ideeën. Periode: Maart/April/Mei

  Mijn omgeving zou mij omschrijven als enthousiast, spontaan, eerlijk en gezellig. Ik hou van leuke dingen doen met vriendinnen, muziek, dansjes doen in de club, maar hou ook van rust op zijn tijd. Het lijkt mij leuk om een reis te maken met een combi van cultuur/ontspanning/strand etcetera. Stuur me zeker een berichtje mocht je het leuk lijken!

  Kelly antwoordde 5 dagen, 11 uren geleden 5 leden · 4 reacties
 • 4 reacties
 • Onbekend lid

  Verwijderd lid
  27 februari 2024 om 13:16

  hoi. ik ga 18 maart tot 25 of 27 Hurghada of Gambia voor relaxing op het strand. ik zoek ook iemand wie kan engels en Netherlands praten . stuur me een berich via WhatsApp als je vind leuk. 0631793277

 • Isa

  Lid
  7 maart 2024 om 12:48

  Hoi! Ik ben Isa, 22 en zoek ook iemand om mee te reizen in dezelfde periode. Ik heb nog niks vast staan qua bestemming, maar het lijkt mij voor zo een verre reis fijner en gezelliger om dat samen met iemand uit te zoeken en te doen.

  Ik hoor het graag!

  Groetjes Isa

 • Onbekend lid

  Verwijderd lid
  8 maart 2024 om 18:03

  Hey Sarah (& Isa),

  Zijn jullie al verder gegaan met plannen?

  Ik ben Luna, 21 jaar en ook op zoek naar een reismaatje (of meerdere) in dezelfde periode. Ik heb nog geen concrete bestemming vast staan, maar ben ook van plan om te gaan backpacken. Nu vind ik het best spannend om helemaal alleen te gaan en lijkt het me leuker om samen dit avontuur aan te kunnen gaan.

  Ik hoor graag van jullie!

  Groetjes Luna

 • Kelly

  Lid
  14 maart 2024 om 12:40

  Hoihoi,

  Hebben jullie de reis al rond? Ik zou graag in april gaan backpacken 🙂

Login om te antwoorden.