Home Reisforum Oproepen Backpacken in Bolivia (sept22) en Zuid en Midden Amerika (okt22-jan23)

 • Backpacken in Bolivia (sept22) en Zuid en Midden Amerika (okt22-jan23)

  Marleen

  Lid
  1 augustus 2022 om 10:26

  Hi, ik ben Marleen en ben 23 jaar! Ik heb mn baan heb ik opgezegd en op 18 september 2022 staat mijn vlucht gepland naar Santa Cruz, Bolivia (19.00 vanaf Schiphol met een tussenstop in Madrid met AirEurope).

  Ik zou het erg leuk vinden om de eerste weken in Bolivia samen te backpacken met iemand (20-25 jr) die daar op dat moment ook is. Lijkt me gezelliger en het is ook de eerste keer dat ik ga reizen en buiten Europa ga. Ik ben vaak in voor gezelligheid en een feestje en houd van lekker actief zijn en dingen bezoeken. Maar af en toe vind ik het ook fijn om lekker mn eigen ding te doen en ik gun iedereen ook zn eigen ruimte!

  Het verdere plan van mn reis is dus eerst Bolivia, daarna Peru, Ecuador (+Galapagos) en Colombia. Ik wil 4 maanden gaan reizen en in elk land wil ik ongeveer een maand blijven. Maar ik heb nog niks vast gezet en een enkeltje geboekt, dus ik sta er ook voor open om naar andere landen te gaan, mochten mensen naar andere landen in Zuid en Midden- Amerika gaan!

  Spreekt dit berichtje je aan en ben je vanaf 18 sept-half oktober ook in Bolivia of in de andere genoemde landen tussen sept2022-jan2023? Stuur me dan een berichtje want het lijkt me erg leuk om samen te reizen! Wie weet kunnen we binnenkort ff een drankje doen ergens!

  Liefs Marleen

  Marleen antwoordde 1 jaar, 11 maanden geleden 1 lid · 0 reacties
 • 0 reacties

Sorry, er zijn geen reacties gevonden.

Login om te antwoorden.