Home Reisforum Oproepen Backpacken in Zuid-Amerika

 • Backpacken in Zuid-Amerika

  Naomi

  Lid
  7 januari 2022 om 12:02

  Hoihoi! Ik ben Naomi (26) en ik ben op zoek naar een gezellig (vrouwelijk) reisgenootje van ongeveer mijn leeftijd (22-28) om samen mee naar Zuid-Amerika te gaan.
  Ik heb net mijn baan opgezegd en heb nu dus tijd om een verre reis te maken. Ik wil het liefst zo snel mogelijk vertrekken. Begin februari zou al kunnen en dan zou ik het liefst 1 maand, misschien 2 willen gaan backpacken. Ik heb nog geen concreet plan. Welke landen ik wil gaan bezoeken ligt dus nog open! Ik houd ervan om actieve dingen te ondernemen, maar een leuk feestje af en toe en een lekker dagje op het strand vind ik ook helemaal prima!

  Lijkt jou dit wat stuur dan een berichtje! 🙂

  Iris antwoordde 2 jaren, 5 maanden geleden 3 leden · 2 reacties
 • 2 reacties
 • Jinte

  Lid
  27 januari 2022 om 22:28

  Heee Naomi,

  Mijn naam is Jinte en ik ben 24 jaar oud. Ik ben vanaf 26 maart in Mexico en zoek dan iemand om mee te backpacken naar andere landen. Als je dit ook wat lijkt kun je mij altijd een berichtje sturen 🙂

  Groetjes,

  Jinte

 • Iris

  Lid
  7 februari 2022 om 01:35

  Hi Naomi! Ben je toevallig al onderweg? Momenteel ben ik op Curaçao voor een half jaar wat bijna ten einde loopt. Ik zou daarom graag nog een ander land willen bezoeken voordat ik weer naar huis ga!

Login om te antwoorden.