Home Reisforum Oproepen Backpacken midden Amerika Maart

 • Backpacken midden Amerika Maart

  Maartje

  Lid
  19 januari 2022 om 13:36

  Hoi,

  Ik ben Maartje (22 jaar) en ben opzoek naar een reismaatje. Ik heb net mijn bachelor afgerond en wil graag een paar maanden gaan reizen. Ik ben zelf sportief/actief en ik houd van de natuur. Vanaf de maand Maart kan ik gaan reizen. Kwa vertrek data en bestemming ben ik erg flexibel. Ik zat zelf aan Mexico en Costa Rica te denken. Maar een ander land lijkt me ook leuk. We kunnen de hele reis samen reizen, maar we zouden ook samen kunnen beginnen en daarna zelf de reis voortzetten.

  Lijkt het je leuk om samen te reizen of heb je tips. Ik hoor het graag!

  Groetjes, Maartje

  Neenah antwoordde 2 jaren, 5 maanden geleden 3 leden · 2 reacties
 • 2 reacties
 • Elisabeth

  Lid
  30 januari 2022 om 22:21

  Hi Maartje,

  Ik kwam je berichtje tegen en dacht: Hier moet ik op antwoorden!

  Ik ben bezig met mijn bachelor en heb door stage vanaf 14 maart tot 3 april vrij. Het lijkt me heel leuk om die weken naar costa rica te gaan.

  Helemaal alleen vind ik stiekem toch een beetje spannend dus samen heenreizen lijkt mij heel gezellig. Ik ben erg sportief moet ik er wel gelijk bij vertellen.. is dat een dealbreaker? Voelt bijna als een datingsite dit hahaha

  Groetjes,

  Elisabeth

 • Neenah

  Lid
  31 januari 2022 om 10:17

  Hey, ik ben Neenah (21 jaar) en heb nu vanaf januari een zeer rustig semester en zou daarom graag reizen in de periode maart/april/mei. Zuid-Amerika spreekt me zeker aan. Ik ben niet de sportiefste maar heb geen enkel probleem op veel te stappen op reis om de natuur en cultuur van een land te leren kennen. Ga ook wel graag s’avonds op stap (maar weet niet in hoeverre dit aansluit bij jullie).

  Groetjes Neenah

Login om te antwoorden.