Home Reisforum Oproepen Backpackmaatje nieuw Zeeland november 2020 gezocht!

 • Backpackmaatje nieuw Zeeland november 2020 gezocht!

  Julie

  Lid
  14 april 2020 om 11:20

  Hi iedereen!

  Mijn naam is Julie en ik word in Mei 20 jaar. Rond november 2020 ben ik van plan om te gaan backpacken in New-Zeeland voor ongeveer 7 maanden. Verder heb ik nog geen specifieke plannen, dus nog heel flexibel! Wel ben ik op zoek naar een avontuurlijk, open minded reisgenootje tussen de 18 en 27 jaar.

  Stuur gerust een bericht als je interesse hebt!

  Groetjes,
  Julie

  Julie antwoordde 4 jaren, 1 maand geleden 2 leden · 2 reacties
 • 2 reacties
 • Christiaan1985

  Lid
  16 april 2020 om 13:47

  Hey Julie,

   

  Ik heb je advertentie gelezen en deze spreekt mij wel aan. Ik heb eigenlijk andere plannen maar ik ben idd openminded. Ik wilde eigenlijk Noorwegen aandoen, de hele flank. NZ lijkt me ook heel mooi na alles wat ik ervan heb gezien. Misschien wel mooier. Ben er nog niet geweest. Ik ben een natuur liefhebber dus dat zit wel goed. Wat mij aanspreekt is dat je voor langere tijd wilt gaan, dit wil ik ook graag. Voordat ik verder typ, ik ben 34, al zie ik er jonger uit en ben ik ook jong van geest. Ik weet niet of dit wat uit maakt voor je. Ik ben iig geinteresseerd. Vraag, backpacken of ook iets survivallen? Wat zijn je overnachtingenplannen? Met tent? En vervoer? Avontuurlijk of luxe? Ik het eerste nmlk. Ik heb 2500/3000 gespaard en ben nog bezig. Mijn bedoeling is om straks minstens 5000 bij elkaar te hebben voor noodgevallen en voor het nodige, voor de rest low budget. Ik hoor het wel.

  Groeten,

  Christiaan

 • Julie

  Lid
  16 april 2020 om 14:03

  Hi Christiaan! @christiaan1985

  Bedankt voor je leuke bericht! Is het een idee om via Facebook of Instagram verder te chatten? Die meldingen krijg ik beter binnen 🙂 laat maar weten of je dat iets vind!

  Groetjes,

  Julie

  • Deze reactie is bijgewerkt 3 jaren, 9 maanden geleden door  Dennis.

Login om te antwoorden.