Home Reisforum Oproepen Bali/ Thailand aug/sep

 • Bali/ Thailand aug/sep

  Danielleeeeee

  Lid
  13 juli 2019 om 02:42
  1. hey hallo, ik zou heel graag naar Bali en/of Thailand willen. Ik ben alleen nog opzoek naar een leuk reismaatje! Iemand waarmee ik dit avontuur mee kan delen!
  Marjolein antwoordde 4 jaren, 3 maanden geleden 3 leden · 2 reacties
 • 2 reacties
 • mokas

  Lid
  17 augustus 2019 om 10:49

  Hallo, ben m0 en kom uit Rotterdam. Mijn reis begint 3 sep naar Thailand..

  Een vriend heeft afgezegd dus ga helaas alleen. Mocht het je wat lijken laat een bericht achter.

  Hou er rekening mee dat ik een Nederlander ben van Marokkaanse komaf ben mocht je bepaalde vooroordelen hebben waarin dat zou meewegen dus hierbij.

   

  mvg

  Mo

 • Marjolein

  Lid
  21 februari 2020 om 14:09

  Hallo Danielle,

  IK ben ook opzoek naar een backpack maatje. Zie mijn advertentie:

  Mijn naam is Marjolein (26), Ik heb in het verleden een tijd als reisleider gewerkt tijdens mijn studie. Dit beviel mij erg goed. Ik ben nu sinds een jaar aan het werk als BIM modelleur (Bouwkunde). Ik woon in Drenthe en ik hou van Paardrijden, Hardlopen, Yoga, Terrasjes pakken met vriendinnen en genieten van het leven. Ik ben gek op de natuur en op dieren. Ik zou graag een maandje willen reizen en ik zoek iemand met wie ik een stukje mee kan reizen. Dit is namelijk mijn eerste keer backpacken en ik vind dat best spannend. We zouden samen kunnen beginnen aan de reis en dan zien we wel hoe het eindigt. Ik zou graag naar Thailand willen. Het liefst 4 weken een rondreis langs tempels, mooie stranden, grote steden etc. Ik wil graag snorkelen en verschillende andere excursies doen.
  Ben jij een vrouw (20 > 30) en wil je ook graag een onvergetelijke backpack reis maken (ik sta ook open voor andere landen)

Login om te antwoorden.