Home Reisforum Oproepen December of januari ☀️ Centraal Amerika

 • December of januari ☀️ Centraal Amerika

  Kayra

  Lid
  20 september 2023 om 15:46

  Hi,

  Mijn naam is Kayra, 29 jaar, ik woon in Zwolle en werk als Lead Recruitment Marketing. Mijn werk vind ik leuk maar ik vind het eigenlijk nog leuker om te sporten (fitness, hardlopen, padel) en te reizen. Ik heb twee lange reizen gemaakt, 1 door Azië en de ander door Zuid-Amerika en ben van plan om nu centraal Amerika te gaan ontdekken.

  Of er al concrete plannen zijn? Nope. Mijn idee is om december of januari te vertrekken en een maand of 2 – 2/5 te reizen. Landen die me aanspreken zijn (het zuiden van) Mexico, Costa Rica, Nicaragua, Guatamala, Belize en Panama. Waar de reis gaat starten kan nog alle kanten op. Vooral omdat het mij leuk lijkt om samen met een reisgenoot de aftrap te doen. Het eerste deel samen optrekken (of wellicht de hele reis) is een stuk gezelliger dan alleen..

  Laat je me weten als jouw route in de periode december/januari in 1 van deze landen start? Man/vrouw maakt mij niet uit. Vind het vooral belangrijk dat we kunnen lachen en enigszins dezelfde manier van reizen hebben. ☀️

  Sanne antwoordde 8 maanden, 3 weken geleden 2 leden · 1 reactie
 • 1 reactie
 • Sanne

  Lid
  22 september 2023 om 22:20

  Hee!

  Leuke plannen. Staat deze reisperiode voor jou vast of zou later, april mei ook een optie zijn?

  Groetjes Sanne

Login om te antwoorden.