Home Reisforum Oproepen Enthousiast reismaatje gezocht :-)

 • Enthousiast reismaatje gezocht :-)

  Jan

  Lid
  3 juli 2019 om 13:01

  Hoi allemaal!

  2 jaar geleden heb ik een reis mogen maken naar Ierland waar we over het midden tot zuiden van oost naar west zijn gereden met een huurauto, slapen deden we in B&B’s of simpele niet al te dure hotels en eten net wat ons uit kwam, van een broodje bij de Subway tot een restaurantje of gewoon wat lekkers uit de supermarkt, en ik moet zeggen dat ik het nog leuk vind ook om een supermarkt elders te bezoeken. Ontzettend veel gezien, beleefd en gedaan, de natuur is er prachtig, het bezoeken van een kasteel of kerkje leuk en het was leuk om te zien dat schapen gewoon over een weg in de bergen lopen zonder hekwerken etc zoals in NL, gewoon zelf goed opletten en genieten. Allemaal kleine dingen misschien maar wat heb ik ervan genoten en ik heb daar de reis van mijn leven gehad. Overigens ook erg aardige mensen.

  Ik zal mezelf kort voorstellen; Ik ben Jan, een Hollandse vent van 36, werkzaam bij een gemeente en ik woon samen met Luna mijn hond, 3 valkparkieten en 2 kippen vlakbij Steenbergen/Bergen op Zoom.

  Ik ben op zoek naar een reisgeno(o)t(e) die zich hier in kan vinden en een vakantie zo voor zich ziet, een soort van roadtrip dus wat me overigens super lijkt om ook eens in bijv. Ijsland te doen met een camper maar ik sta voor veel open! Gezellig een biertje of 2, of 3… Oké, maar geen zuip / feest vakantie. Overigens ook op zoek naar nieuwe vriendschappen en mensen om dagjes mee op stap te gaan etc.

  Herken jij jezelf hier in? Dan hoor ik het graag!

  Jan antwoordde 4 jaren, 10 maanden geleden 1 lid · 0 reacties
 • 0 reacties

Sorry, er zijn geen reacties gevonden.

Login om te antwoorden.