Home Reisforum Oproepen Europa / treinreis / minicruise / rondreisje

 • Europa / treinreis / minicruise / rondreisje

  Martijn

  Lid
  28 mei 2023 om 23:42

  Hallo allemaal,

  Ik ben op zoek naar een reisgenoot om samen wat van Europa te zien. Ik heb eerder regelmatig alleen met groepsreizen meegereisd, vooral buiten Europa, en ben ook wel eens alleen op reis geweest. Over het algemeen verlopen deze reizen prima, maar ik moet toegeven dat het alleen soms best een dingetje kan zijn, vooral het alleen eten. En wat het prijzig maakt is het alleen boeken. Daarom zou ik graag iemand vinden om ideeën mee uit te wisselen en wellicht samen te reizen.

  Ik zie regelmatig aanbiedingen voorbijkomen, zoals stedentrips per trein, minicruises of betaalbare (Corendon) rondreizen door Turkije. Er lijken altijd leuke mogelijkheden tussen te zitten. Daarom hoop ik iemand te vinden die het wel ziet zitten om wat reisideeën uit te wisselen en om de kosten laag te houden samen te boeken en een kamer/hut/coupe te delen.

  Ik heb een lichte voorkeur voor een reisgenoot tussen de leeftijd van 30 en 50 jaar, maar dat is zeker geen vereiste. Het zou praktisch zijn als je uit de regio Groningen-Drenthe-Friesland komt. Uiteindelijk gaat het erom dat we een klik hebben en samen van onze reis kunnen genieten. Over mij: ik ben 41, werk fulltime en ben een rustig, zelfstandig en stabiel persoon, rook niet, alcohol zeer beperkt. Mijn ideale reis is een combinatie van geschiedenis/cultuur en een beetje natuur. Met een volle dag strand doe je mij geen plezier.

  Als jij ook openstaat voor nieuwe ervaringen en het leuk zou vinden om wat reisideeën uit te wisselen en mogelijk samen te boeken, dan hoor ik graag van je! Laten we de kosten laag houden en samen nieuwe bestemmingen ontdekken. Het is overigens niet zo dat ik direct low-budget wil reizen of voor de allergoedkoopste hostel ga.

  Mocht je hier iets in herkennen stuur gerust een berichtje.

  Inge antwoordde 1 jaar geleden 2 leden · 1 reactie
 • 1 reactie
 • Inge

  Lid
  31 mei 2023 om 22:59

  Hey hoi,

  Is Schotland een optie?

  Stuur mij ff een pb wellicht kunnen we wat voor elkaar betekenen

  Groetjes Inge

Login om te antwoorden.