Home Reisforum Oproepen Even voorstellen en reisgenoot gezocht

 • Even voorstellen en reisgenoot gezocht

  Jim

  Lid
  1 juli 2021 om 12:25

  Goedendag mede (wereld)reizigers,

  HalloMijn naam is Jim Abels en wegens leeftijd en huidige reisgenoten welke andere prioriteiten kregen (gezin / werk), ben ik op zoek naar ‘lotgenoten’ om een mooi avontuur mee te beleven. Want zelf ben ik zeker nog niet uitgereisd. Er is nog ZOVEEL moois te ontdekken op deze wereld.

  Tijdens mijn reizen houd ik ervan om diverse activiteiten te ondernemen en vooral om onderweg te zijn. Geen strandvakantie voor mij dus. Maar diverse locaties te zien, de steden, cultuur, stranden en natuurparken.

  In mijn reisgenoot (man / vrouw) zoek ik iemand met dezelfde interesses, leeftijdscategorie 28 tot 45 jaar (zelf ben ik 38 jaar, maar voel me nog jong) en die de wereld ook wil ontdekken en niet houd van (te lang) stil zitten.

  Een aantal plekken waar ik al geweest ben:

  Indonesië, Oost-, Zuid- en West-Amerika, Caribieën (Cruise), Thailand, Dubaï en Zuid-Afrika (Panorama Route en Kruger Park).

  Bucketlist o.a.:

  Nogmaals West-Amerika maar ditmaal met camper, Lofoten (Noorwegen), Kroatië (de steden, stranden en natuurparken), Raja Ampat (Indonesië), een ander natuurpark bezoeken in Afrika dan het Kruger Park.

  Maar uiteraard sta ik open voor aanbevelingen. Er is zoveel moois te zien op deze wereld.

  Zoek jij ook nog iemand om mee te reizen / de wereld te ontdekken, schroom dan niet om mij een berichtje te sturen. Hier of via Whatsapp: 06-41316528.

  • Dit onderwerp is bijgewerkt 3 jaren geleden door  Jim.
  • Dit onderwerp is bijgewerkt 3 jaren geleden door  Jim.
  • Dit onderwerp is bijgewerkt 3 jaren geleden door  Jim.
  Jim antwoordde 3 jaren geleden 1 lid · 0 reacties
 • 0 reacties

Sorry, er zijn geen reacties gevonden.

Login om te antwoorden.