Home Reisforum Oproepen Even voorstellen

 • Even voorstellen

  Marleen

  Lid
  20 april 2021 om 16:14

  Beste allen, al jaren ben ik een enthousiaste reizigster. In weekendje Nederland verkennen met Eribaatje en fiets. Regelmatig in Europa op vakantie, Engeland, Ierland, Griekenland, Albanië. En gek op Azië. Daar reis ik met een dagrugzakje en bij voorkeur op de scooter. Ik hou van niet teveel plannen, kijken wat op me afkomt en van daaruit verder. Hou van natuur, maar ook van mooie steden, van primitief, en ook een keer luxe. Deze zomer zoek ik een reismaatje, hopelijk in Europa. Het liefst ga ik een keer naar het noorden, maar Portugal, Noord Spanje, ach het maakt ook niet zoveel uit.

  D.A.F. antwoordde 2 jaren, 10 maanden geleden 5 leden · 4 reacties
 • 4 reacties
 • Amy-1962

  Lid
  23 mei 2021 om 18:37

  Hoi Marleen, wanneer wil jij op vakantie? En waar woon je? Dat vraag ik omdat kennismaken dan makkelijker is….

  Groet, Amy

 • Lotte

  Lid
  27 juni 2021 om 08:47

  Hallo marleen

  Voor welke reisperiode zoek je nog een maatje? Ik ben namelijk zelf nog op zoek naar een buddy voor de periode van 8 tot 16 juli, lekker kortdag I know😅 Ik heb zelf een camperbusje anders misschien leuk om samen een keer op pad te gaan?

  • D.A.F.

   Lid
   29 augustus 2021 om 15:22

   Ik heb ook een camperbusje.. kunnen we samen gaan voor als er 1 stuk gaat 😉

 • Wichertje

  Lid
  17 augustus 2021 om 09:05

  Hoi gezellig : ben ook op zoek naar een reismaatje buddy en lees je hebt dezelfde interesses en sluit me graag aan misschien met gewoon gezellig om met aantal mensen op vakantie te gaan. Welke datum ga je

Login om te antwoorden.