Home Reisforum Oproepen Hi there, even voorstellen

 • Hi there, even voorstellen

  Karima

  Lid
  15 juni 2021 om 20:43

  Hi there, mijn naam is Karima; ik voel me 28, maar heb 42 jaar levenservaring 😄. Ik ben actief en lekker lui, down to earth, houd van gezelligheid en fun.

  Ik ben op zoek naar een leuke reisgenoot (bij voorkeur vrouw), voor eind augustus begin september. Ik heb nog geen concrete plannen; sta open voor ideeën. Bij voorkeur een combinatie van zon/strand en cultuur. Het lijkt me ook geweldig om een camper te huren en door (een deel van) Europa te toeren.

  Houd jij net als ik van cultuur snuiven, nieuwe plekjes ontdekken, lekker eten, struinen, van de gebaande paden, zien wat de dag brengt, leuke straatjes, gezellige pleintjes, stuur mij dan een berichtje.

  Onbekend lid antwoordde 2 jaren, 11 maanden geleden 3 leden · 2 reacties
 • 2 reacties
 • Jim

  Lid
  1 juli 2021 om 19:13

  Goedendag,

  Ik zie bij voorkeur vrouw staan, dus dacht trek de stoute schoenen maar aan, want ik zie veel gelijkenissen staan, qua voorkeur voor reizen. Tijdens mijn reizen houd ik ervan om diverse activiteiten te ondernemen en vooral om onderweg te zijn. Geen strandvakantie voor mij dus. Maar diverse locaties te zien, de steden, cultuur, stranden en natuurparken.

  Zelf zoek ik nog iemand om bijv. een rondreis door het mooie Kroatië te maken met een camper. Het land kent namelijk erg mooie oude steden, mooie stranden en natuurparken. Van alles wat dus. Ik denk dat we hierin elkaar wellicht wel kunnen vinden.

  Mocht je niet bang zijn voor mannelijk gezelschap, stuur me dan een berichtje hier of via Whatsapp: 06-41316528. Wellicht zit er in de toekomst een mooie reis in.

 • Onbekend lid

  Verwijderd lid
  17 augustus 2021 om 20:54

  Hi! Vrouw, bijna 30 maar voel me ondertussen al bijna 40..

  Ik ben beschikbaar tussen 11-23 september 🙂 En ik sluit me bij jouw wensen aan!

Login om te antwoorden.