Home Reisforum Oproepen Last minute vakantie?

 • Last minute vakantie?

  Onbekend lid

  Verwijderd lid
  17 juli 2021 om 11:10

  Hi there!

  Ik ben dit regenachtige weer he-le-maal zat en wil asap de zon opzoeken. Helaas heb ik geen reismaatje in deze periode kunnen vinden, dus misschien lukt het via deze weg.

  Ik zat zelf aan een pakketreis (vlucht plus hotel) naar bijvoorbeeld Malta te denken. Dit ivm corona en de garanties die touroperators geven, mochten we langer moeten blijven.

  De bestemming maakt mij niet heel erg uit, als ik maar aan een zwembad/zee/meer kan liggen en een scooter kan huren. Ik ben niet opzoek naar iemand die 24/7 bij elkaar wilt zijn, maar liever iemand die zijn eigen plan kan/wil maken. Natuurlijk lijkt het mij leuk om samen uitstapjes te maken en diner te hebben! Had ik zal gezegd dat ik alleen met mensen op vakantie kan die Yathzee spelen? 🤭

  Jij bent: M/V/X. Leeftijd 25-50. Idealiter heb je je volledige vacinaties gehad om gedoe te voorkomen in het land van bestemming.

  Ik zou 1 a 2 weken weg willen. Budget voor vlucht plus hotel max 600 euro pp. Mocht je een toffe bestemming hebben die met de auto te berijden is, is dat ook oke. Ik kan max 2 uur aaneengesloten zelf rijden.

  Karim antwoordde 2 jaren, 6 maanden geleden 4 leden · 3 reacties
 • 3 reacties
 • Rayo

  Lid
  19 juli 2021 om 06:53

  Hee Iris, alles goed? Ik ben Rayo en je oproep spreekt me wel aan. Ik vroeg me af of je nog op zoek bent naar een reismaatje? Zo ja lijkt het me leuk om te kijken of er wat leuks uit kan gepland worden. Groetjes Rayo

 • Diederich

  Lid
  21 juli 2021 om 14:08

  Hey Iris,

  Ben je nog op zoek naar een reismaatje of heb je ondertussen al iemand gevonden?

  Jouw oproep sprak me wel aan, natuurlijk zullen we aan de coronabeperkingen moeten aanpassen. Ikzelf ben 44 jaar en ben ook aan vakantie toe.

  Ik hoor het nog van jou of je nog iemand zoekt.

  Groetjes, D.

 • Karim

  Lid
  11 december 2021 om 10:03

  Ik wil 18/12 voor een week naar Malta.

  Mvg

Login om te antwoorden.