Home Reisforum Oproepen leuke, interessante vakantie

 • leuke, interessante vakantie

  Cees

  Lid
  29 juli 2021 om 20:26

  ik ben weer al een tijdje gestopt met werken en heb de financiële middelen om weer (meer) te gaan reizen en te genieten, nu het weer mag en kan na de corona. Ik ben dan ook op zoek naar een vrouwelijk reismaatje (graag niet ouder als ikzelf) om samen leuke, interessante reizen te boeken en te ervaren. Wat staat er zoal op mijn lijstje; Italië, Portugal, Spanje, Griekse eilanden en het vaste land de Peloponnesos, Noorwegen, Zweden. Mijn voorkeur heeft om in NL een vliegticket en huurauto te boeken en de hotels e.d. zelf te boeken zodat we ter plaatse heel flexibel kunnen reizen. West Amerika is een reis om georganiseerd te doen, ben eventueel ook wel geïnteresseerd in andere verre reizen zoals Moskou / Petersburg. Tot slot ben ik ook in voor steden tripjes en een overwintering aan de Zuid Spaanse kust in b.v. een huur appartement.

  Ben ondernemend en houd ervan om mijn vakantiebestemming te ontdekken en de bezienswaardigheden te bezoeken (hoeft niet altijd naar binnen). Vind ‘t heerlijk om op zoek te gaan naar niet toeristische plekjes, leuke achteraf straatjes met interessante dorpspleintjes en sta open voor de lokale keuken. Anderzijds hou ik er ook van om lui op het strand te liggen en een lekker terrasje te pakken.

  Cees antwoordde 2 jaren, 6 maanden geleden 3 leden · 6 reacties
 • 6 reacties
 • Maryanne

  Lid
  11 september 2021 om 11:18

  Dag Cees, heb jouw post gelezen en wil graag meer weten. Weet alleen niet hoe dat hier werkt. Vooral West Amerika trekt mij. Hoor graag van je.

  • Cees

   Lid
   12 september 2021 om 08:20

   Dag Maryanne, ik heb je profiel ook even gelezen en zag dat je uit N-B komt dat is ook mijn geboorteland :). Ik ben ook nog niet zo lang op dit platform m.a.w. ook nog weinig ervaring.

   Ik ben inmiddels al een tijdje gestopt met werken m.a.w. ik heb ook voldoende tijd om te reizen maar is er ook door corona nog niet van gekomen.

   Het lijkt mij leuk om kennis te maken voordat we een reis(je) boeken, je aanbod van het stedentripje wil ik daarom zeker overwegen.

   Als je het wat lijkt om af te spreken, doe dan een paar data mailen dan moet het zeker lukken.

   PS

   wanneer is je stedentrip naar Boedapest?

   Groetjes en nog een fijne zondag.

   Cees

   • Maryanne

    Lid
    12 september 2021 om 12:37

    Dag Cees,

    Dank voor jouw snelle reactie.

    De stedentrip kan in overleg maar voor december moet ik wel gereisd hebben.

    Mijn voorkeur gaat uit naar eind september, begin oktober.

    Punt is wel dat ik voor 19 september wel geboekt moet hebben, anders verloopt mijn bon.

    Heb een bon van €75- voor twee retour tickets gekocht maar kon door de Corona situatie deze nog niet boeken.

    Begin december vertrek ik voor 4 maanden naar Tasmanië.

    Ik ben nu 2 maanden met pensioen dus heb eigenlijk alle tijd. Buiten vrijwilligerswerk (omroep op di-ochtend) heb ik deze week geen verplichtingen dus als je tijd hebt dan zou ik het leuk vinden om een afspraak te plannen.

    We kunnen dan horen wat wederzijdse wensen zijn. Mocht de stedentrip voor jou nu geen optie zijn dan kunnen we wel eventueel kijken naar opties voor volgend jaar.

    je kunt mij bereiken op 06 33848221

    Hartelijke groet,

    Maryanne

 • Maryanne

  Lid
  11 september 2021 om 12:37

  Dag Cees, op korte termijn een stedentrip naar Boedapest. Lijkt je dat wat? Heb nl 2 tickets maar geen reisgenoot. Kan alleen maar is maar alleen. Hoor graag van je.

 • Conny

  Lid
  17 december 2021 om 10:17

  Dag Cees,

  Heb mij net geregistreerd en wil graag op reis. Begin 2022 Noorwegen en Zweden spreken mij ook aan. Zelf dacht ik aan Costa Rica. Ik hoor graag van je

  Groetjes

  Conny

  • Cees

   Lid
   29 december 2021 om 22:53

   Hey Conny,

   Leuk dat je reageert op mijn oproep, ik zag dat je nog geen profiel omschrijving hebt gemaakt.

   Kan je iets meer van je zelf vertellen?

Login om te antwoorden.