Home Reisforum Oproepen Met de tuktuk door Sri Lanka voor een maandje in juli/augustus

Tagged: ,

 • Met de tuktuk door Sri Lanka voor een maandje in juli/augustus

  Anouk

  Lid
  27 maart 2024 om 16:03

  Hee ik ben op zoek naar iemand die het leuk lijkt om deze zomer met mij een maand door Sri Lanka te reizen. Ik ben nu aan het soloreizen door Azië maar Sri Lanka doe ik toch liever samen met een reizgenootje. Ik wil dus misschien een tuktuk kopen/huren en anders eventueel backpacken. Ik vind alles leuk om te zien; bergen/zon/zee/strand/steden. Ik duik graag in de cultuur van een land en hou van lekker eten, en ik vind het ook erg leuk om regelmatig op stap te gaan!

  Anouk antwoordde 2 maanden, 2 weken geleden 4 leden · 5 reacties
 • 5 reacties
 • Anne

  Lid
  27 maart 2024 om 17:34

  Hey Anouk,

  Dit is precies ook het plan waar ik aan zit te denken. Ben benieuwd, wat maakt het voor jou dat je in Sri Lanka niet alleen wil reizen?

  Groetjes Anne

 • Anouk

  Lid
  28 maart 2024 om 16:16

  Leuk dat je hebt gereageerd! Ik zit dus te denken om een tuktuk te huren/kopen om in rond te rijden en dat lijkt me dan wel echt leuk om samen met iemand te doen, vooral een stuk gezelliger. Verder hoor ik van veel mensen dat er in Sri Lanka weinig solo reizigers zijn, vooral koppels of vrienden die samen reizen, waardoor het mij ook leuker om met iemand samen te gaan

 • Bram

  Lid
  3 april 2024 om 10:27

  Heyy Anouk, ik ben van plan om eind mei naar thailand te gaan en vanuit daar door te gaan naar vietnam en Sri Lanka ik ben rond juli in sri lanka en een tuktuk huren klinkt als muziek in de oren! Hoop van je te horen!

 • Simone

  Lid
  3 april 2024 om 12:32

  Ha Anouk, mag ik je een berichtje sturen op Instagram? Of jij mij? Simone_vandenhaak:)

 • Anouk

  Lid
  6 april 2024 om 14:24

  Hey Simone, ik zal je een berichtje sturen!

Login om te antwoorden.