Home Reisforum Oproepen Met een groepje een zonvakantie naar een Canarisch eiland rond kerstmis en nieuw

 • Met een groepje een zonvakantie naar een Canarisch eiland rond kerstmis en nieuw

  Anoniem

  Guest
  26 oktober 2018 om 17:25

  Hallo allemaal, ik wil graag eind december 2018 en begin januari 2019 naar de zon. Ik kan wel weer een georganiseerde groepsreis gaan maken, maar ik bedacht me om het eens zelf te proberen om een groepje bij elkaar te krijgen. Er zijn vast meer mensen die met kerstmis en nieuwjaar een paar weken vrij zijn of kunnen krijgen en ook graag naar de zon willen. Op de Canarische eilanden is het dan nog lekker weer. Wie heeft hier wel oren naar?

   

  Uiteraard alles in overleg, maar hierbij alvast mijn gedachten:

  –          Groepje van minimaal 4 personen (maar mag meer), zowel dames als heren, leeftijdscategorie ca. 25-39 (maar komt niet op een paar jaartjes meer of minder).

  –          Minimaal 8 dagen maar mag van mij ook wel 2 weken ofzo (afhankelijk met hoeveel we zijn en wat de rest wil/kan).

  –          We kunnen al voor de kerst vertrekken en na nieuwjaar terug maar kan ook na kerst vertrekken en na nieuwjaar terug. Als je in de 2e week van januari terugvliegt (week van 7 januari) is het een stuk goedkoper lijkt het (maar de vraag is of je dan nog vrij bent / kunt zijn).

  –          Bestemming in overleg (Tenerife, Gran Canaria, Lanzarote of Fuerteventura).

  –          Ik ben snel tevreden qua verblijf; van een eenvoudig appartementje kan ik meer genieten dan van een luxe 5-sterren hotel (rekening houdend met de lagere prijs).

  –          Doel van de vakantie voor mij is relaxen, wil best (paar) keer excursies doen of auto huren ofzo, maar vind ook fijn gewoon te relaxen aan zwembad/strand of drankje te doen op terras of ’s-avonds in een barretje. We hoeven ook niet persé alles samen te doen; als paar mensen een dag iets anders willen doen is dat ook prima.

  –          Hoe meer zielen, hoe meer vreugd maar dan wordt het wel moeilijker qua regelen, meningen, interesses, etc. Dus beetje flexibele instelling is wel handig lijkt me J

   

  Dus heb ik je interesse gewekt en wil je serieus een poging wagen om aan te sluiten, dan hoor ik het graag van je. Dan kunnen we op korte termijn bijv. ergens afspreken met de geïnteresseerden om te kijken of er een klik is en vervolgens het verder concreet gaan maken.

   

  Oja, ik ben zelf een 35-jarige (maar voel me jonger) brabander (omg. Eindhoven).

  Als er vragen zijn,  stel ze gerust!

   

  Groetjes, Peter

  Sandra antwoordde 2 maanden, 2 weken geleden 2 leden · 1 reactie
 • 1 reactie
 • Sandra

  Lid
  13 maart 2024 om 21:39

  En? Gelukt om een groepje te vinden?

  Als.je weer wil dan ben ik geïnteresseerd

Login om te antwoorden.