Home Reisforum Oproepen Nieuw Vakantie maatje gezocht Zie omschrijving :))

 • Nieuw Vakantie maatje gezocht Zie omschrijving :))

  mike

  Lid
  24 mei 2021 om 13:26

  Hallo,

  Ik ben Mike minderhoud 26 jaar .

  Ik ben opzoek naar een reis maatje tussen de 18 en 30 jaar voor verre reis of een steden tripje .

  Ook kampeer ik graag met mijn caravan, we zouden hier ook mee op pad kunnen :).

  In 2016 ben ik naar nieuw-zeeland geweest voor een maand echt een te gek land buiten omdat had ik en een vriend van mij dit wat minder goed voorbereid en hebben we een heleboel hotspots en activiteiten mis gelopen . Ik zou hier graag nog een keer naar terug willen maar met een nieuw maatje .

  In 2019 Ben ik naar Canada geweest met de zelfde vriend 3 weken door de Rockies getrokken zo ontzettend veel gedaan en genoten ! Deze reis hadden we vele male beter voorbereid en was echt een geweldige ervaring .

  Maar ook sta ik open voor nieuwe landen te reizen ! met een nieuw maatje 🙂 Man of vrouw maakt mij niet uit maar wil jij ook graag een reis maken let me no !

  Ik zou graag een reis samen uitstippelen en boeken . Backpacken is niet zo mijn ding weet graag waar ik terecht kom 🙂 Wanneer ? naar waar ? Dat kunnen we in overleg doen uiteraard Echter 2021 zal er niet in zitten voor mij ivm Geplande dagen van het werk .

  Steden tripjes zou voor mij wel kunnen nog in 2021 of een korte vakantie . Wel buiten om de schoolvakanties ivm geplande dagen van het werk.

  Intresse ? Contact mij via hier of via FB Mike Minderhoud

  • Dit onderwerp is bijgewerkt 3 jaren geleden door  mike.
  mike antwoordde 3 jaren geleden 1 lid · 0 reacties
 • 0 reacties

Sorry, er zijn geen reacties gevonden.

Login om te antwoorden.