Home Reisforum Oproepen Overwinteren in de Cariben..

 • Overwinteren in de Cariben..

  Peter

  Lid
  11 oktober 2021 om 21:15

  Hallo reislustige mensen!

  Ik ben Peter, 60 jaar, single, met vroegpensioen. Om de winter in Nederland te ontvluchten ga ik van december t/m februari naar de Cariben. Niet alleen, maar met mijn 2 beste vrienden (M 46 jaar en V 51 jaar). We zouden het heel leuk vinden als we een, liefst vrouwelijke, reisgenoot konden vinden als het belangrijke 4e wiel aan de wagen. Het plan is om naar Curaçao te vliegen en als we daar zijn te kijken wat de mogelijkheden zijn op dat moment. Aruba, Bonaire, Cuba, Jamaica, etc., het behoort allemaal tot de mogelijkheden, maar ook Costa Rica om maar iets te noemen. Maar het is afhankelijk van de corona-maatregelen op dat moment natuurlijk. Op 2 december vliegen we naar Curaçao. Terugreis eind februari/begin maart. Maar later aansluiten of eerder naar huis gaan kan ook.

  Je zult begrijpen dat het wel fijn is als er een klik is tussen ons alle vier. Een avondje borrelen met z’n viertjes is daarom onderdeel van de vakantievoorbereiding.

  Als je dit avontuur ziet zitten, stuur dan een berichtje.

  Onbekend lid antwoordde 2 jaren geleden 3 leden · 2 reacties
 • 2 reacties
 • Onbekend lid

  Verwijderd lid
  21 november 2021 om 14:00

  Hey, ik ben Petra (54) en ik ben van 29 december t/m 5 februari in Cuba. Wie weet sluit dit gedeelte een beetje aan op jullie reis? Of willen jullie alleen iemand over de gehele periode?

  En natuurlijk alleen bij een klik 😀

  Groetjes Petra

 • Onbekend lid

  Verwijderd lid
  30 mei 2022 om 10:24

  Wauw, dat klinkt zo fijn.

  Als ik dat financieel kon redden ging ik direct mee😅😊

  Wie weet wat mijn toekomst brengt🏝

Login om te antwoorden.