Home Reisforum Oproepen Reis door Peru/Colombia in febr/maart/april

 • Reis door Peru/Colombia in febr/maart/april

  Cato

  Lid
  2 december 2022 om 17:16

  Hoi! Ik zoek iemand die in deze periode ook door Peru/Colombia gaat reizen! Ik wil beginnen in Lima en door Peru reizen en dan naar Colombia

  Maud antwoordde 1 jaar, 5 maanden geleden 3 leden · 3 reacties
 • 3 reacties
 • Lotte

  Lid
  22 december 2022 om 19:58

  Klinkt heel vet! Heb je al iemand gevonden? Ik ben Lotte,19 jaar, en ga vanaf 13 maart studeren in Brazilie. Ik zat er zelf over te denken om al begin Februari die richting op te gaan en te reizen in Brazilie, of andere landen in Zuid-Amerika. Colombia en Peru leken me ook super gaaf! Ik houd van natuur en avontuur. Ik wil ook graag gaan surfen daar en verder mooie hikes maken! Laat maar weten of dit op jou aansluit!

 • Cato

  Lid
  22 december 2022 om 20:11

  Hi Lotte! Wat cool! Ik zoek zeker nog steeds een reismaatje, maar mijn planning is een beetje aangepast. Ik ga heb van 3 tot 17 maart vrijwilligerswerk in Costa Rica. Ik wilde eigenlijk nog 2 weken daarna in Costa Rica blijven en daarna naar Colombia.

  • Maud

   Lid
   20 februari 2023 om 13:54

   Hi Cato,

   Ik ben Maud(22) en ik ben van plan om in maart/april die kant op te gaan. Het lijkt mij fijn om in Colombia een tijdje met iemand op te trekken 🙂 Heb jij al wat duidelijker in beeld wat je wilt gaan doen?

Login om te antwoorden.