Home Reisforum Oproepen Reis genoot gezocht voor Costa Rica

 • Reis genoot gezocht voor Costa Rica

  Onbekend lid

  Verwijderd lid
  11 april 2022 om 15:56

  Hoi hoi, mijn naam is Emma en ik ben 18 jaar (eind april 19 jaar). Ik volg een opleiding tot verpleegkundige en wil naast mijn opleiding graag veel van de wereld zien, maar dit lijkt mij gezelliger om samen te doen met een reisbuddy.

  Ik ben daarom op zoek naar een mede reisgenoot (V) die vanaf 1 augustus tot en met 19 augustus met mij door Costa Rica wil reizen. Het lijkt me leuk om lekker de tourist uit te hangen en verschillende stranden en steden te bezoeken, maar ook lijkt het me leuk om wat actievere dingen te doen zoals surflessen nemen of ziplinen over de boomtoppen van de jungle.

  Als jij ook op zoek bent naar een reismaatje, rond mijn leeftijd bent en dezelfde interesses hebt. Stuur me dan een bericht!

  Je kan me ook een privé bericht sturen via mijn instagram: emmajurriens

  Siegrid antwoordde 2 jaren, 1 maand geleden 2 leden · 1 reactie
 • 1 reactie
 • Siegrid

  Lid
  24 april 2022 om 19:38

  Hoi! Mijn naam is Siegrid en ik ben 21 jaar en ik zoek ook nog een reisgenoot of reisgenoten voor dit jaar. Ik wil graag beginnen met reizen en die kans wil ik dit jaar graag pakken. Ik heb jammer genoeg geen reiservaring, vandaar dat ik wel graag met een reisgenoot of een groep mee ga. Bestemming maakt mij niet uit, ik vind echt alles leuk! Costa Rica lijkt me ook heel gaaf. Ik hoor graag van je!

Login om te antwoorden.