Home Reisforum Oproepen Reis naar IJsland en Denemarken (sept/okt)

 • Reis naar IJsland en Denemarken (sept/okt)

  Tom

  Lid
  10 juli 2024 om 08:55

  Ik ga binnenkort een reis maken naar Denemarken en IJsland (met de boot) en ben benieuwd of er mensen zijn die het leuk lijken om mee te gaan: de hele trip of een deel daarvan mag ook natuurlijk .

  Ik ben van plan om 19 of 20 september naar Denemarken te reizen, met 1 overnachting onderweg. Waarschijnlijk in Aarhus of Aalborg, even kijken hoever ik kom.

  op 21 september vertrekt de boot vanuit Hirtshals, op 24 september kom je in de ochtend aan in Seydisfjördur. Vanuit daar wil ik gaan rondreizen over het eiland. Aangezien ik zelf geen rijbewijs heb zal het voornamelijk met de bus en liftend worden. Onderweg kamperen in een tent, hostel of evt een hotel (als die betaalbaar te vinden is). Op 9 oktober in de avond wil ik de boot weer terugnemen naar Denemarken, aankomst 12 oktober in de ochtend. Vanuit daar verder reizen via Denemarken en uiteindelijk naar Nederland.

  Mocht deze reis je aanspreken of mocht je zelf in een overlappende periode in de buurt zijn laat het dan vooral weten. Het lijkt me leuk om (deels) samen te reizen.

  Tom antwoordde 1 week geleden 1 lid · 0 reacties
 • 0 reacties

Sorry, er zijn geen reacties gevonden.

Login om te antwoorden.