Home Reisforum Oproepen Reisgenoot!: 19-22 op Reis! Liefst Warm, backpacking & relatief ongeorganiseerd

 • Reisgenoot!: 19-22 op Reis! Liefst Warm, backpacking & relatief ongeorganiseerd

  Lotte

  Lid
  18 november 2020 om 21:16

  Hoi,

  Ik ben Lotte en op dit moment ben ik 19. Ik heb afgelopen jaar een tussenjaar gehad en had daar een fantastische reis van 3 maanden gepland. Helaas, viel deze midden in de coronaperiode en heb ik deze moeten afbreken na 2 weken Thailand. Nu ben ik met een studie gestart (Molecular Life Sciences aan de UU) maar ga ik er wel weer mee stoppen in januari want ik vind het helemaal niks ;).

  Nu heb ik wel afgelopen maart mijn liefde voor reizen ontdekt en wil ik graag, mits mogelijk, weer enigzins een reisje plannen in de lente/zomermaanden van 2021. Het maakt me niet bijster veel uit waar dit heen gaat, mits het er maar warm en zonnig is, daar ben ik echt dol op. Het lijkt me bijvoorbeeld ook heel leuk door zuid-europa te backpacken. Heel veel landen heb ik daar nog niet ontdekt! Het hangt dus nogal af van wat kan en mag, een random week curacao vind ik bijvoorbeeld ook zeker geen straf haha.

  Bij deze wil ik dus een oproepje plaatsen voor een chick (gast is in principe ook leuk maar minder makkelijk te vinden, maar laat je niet tegenhouden hoor), van tussen de 19-22, ofzoiets, om met mij 1 of meerdere reisjes te plannen! Ik hoef niet perse lang, of kort, heb weinig voorkeur!

  Laat maar komen!

  Lotte antwoordde 3 jaren, 8 maanden geleden 1 lid · 0 reacties
 • 0 reacties

Sorry, er zijn geen reacties gevonden.

Login om te antwoorden.