Home Reisforum Oproepen Reisgenoot Amerika

Tagged: , , ,

 • Reisgenoot Amerika

  Nick

  Lid
  10 mei 2021 om 08:11

  Reisgenoot Amerika gezocht.

  Komende zomer wil ik graag op rondreis door Amerika. Ik wil beginnen in Miami/Florida en daar ongeveer een week verblijven. Daarna wil ik door naar New York en aansluitend Niagara Falls bezoeken. Het liefst vanuit de kant van Canada. Daarna doorvliegen naar San Francisco voor een week en vanuit daar een aantal Canyons bezoeken en als de portemonnee het toelaat eindigen in Hawaii. Ik verblijf het liefst in hostels, zodat ik mee kan doen aan de activiteiten die zij daar organiseren. Ben een avontuurlijk type, maar hou ook van het strand en een feestje. Is er iemand die hier ook interesse in heeft contact mij dan maar. Vertrek rond 19 juli. Voor 3/4 weken. Liefst iemand rond mijn leeftijd (ben zelf 28 jaar)

  Groetjes,

  Nick

  Nick antwoordde 2 jaren, 11 maanden geleden 3 leden · 7 reacties
 • 7 reacties
 • Onbekend lid

  Verwijderd lid
  8 juni 2021 om 19:02

  Amerika is heel mooi heel divers heel uniek! ik ben er 2 keer geweest, deze reis heb ik toen geboekt. https://www.fox.nl/verenigde-staten/single-reizen/18-daagse-single-groepsreis-beste-van-het-westen, was een hele mooie reis! californie is zeker aan te raden

  de 2e reis heb ik alle highlights van new york bezocht, 4 dagen gebleven met de auto door richting washington ook highlights bezocht o.a white house, capitol en pentagon en later Niagara falls . de volgende reis naar Amerika zou ik Zuidelijke staten willen bezoeken om te beginnen in Miami, Georgia, Alabama, Louisiana Texas en vandaar door naar chicago, schijnt ook heel mooi te zijn.

 • Nick

  Lid
  8 juni 2021 om 19:35

  Supergaaf! Ja ik heb al een keer een groepsreis gedaan van New York tot LA! Tot nu toe best veel gezien ook zuidelijk, maar Miami en Niagra falls en San Fransisco staan nog op m’n lijstje. Misschien nog een uitstapje Hawaii als het geld het toelaat. Net hostel Miami geboekt.

  • Onbekend lid

   Verwijderd lid
   9 juni 2021 om 16:36

   nice🤗

   • Nick

    Lid
    13 juni 2021 om 16:43

    Thanks 😀

   • Nick

    Lid
    13 juni 2021 om 18:40

    Ik had graag weer een groepsreis geboekt, maar door Corona gaan de meeste groepsreizen helaas niet door.

 • Jim

  Lid
  1 juli 2021 om 13:43

  Hi,

  Dat is een hele reis wat je van plan bent.
  Zelf wil ik nog eens met een camper door West-Amerika trekken en dan mijn tijd nemen om de verschillende plekken te zien, de steden en natuurparken.

  Maar nu had ik een andere vraag, aangezien de reisperiode jammer genoeg niet echt gaat matchen, mag je Amerika alweer in als vakantieganger of hoe doe je dit? Ik dacht namelijk dat dat nog niet mocht, vanwege corona.

  Groet,

  Jim.

  • Deze reactie is bijgewerkt 2 jaren, 11 maanden geleden door  Jim.
 • Nick

  Lid
  1 juli 2021 om 16:09

  Ja klopt ik hoop nog op verandering de komende twee weken. Anders boek ik mijn reis om. Ben dan ook volledig gevaccineerd en Amerika is alweer op geel dus ik heb nog een kleine hoop.

Login om te antwoorden.