Home Reisforum Oproepen Reisgenoot gezocht

 • Reisgenoot gezocht

  Monica

  Lid
  30 januari 2022 om 19:52

  Ik heb steeds meer tijd om te reizen, ben opgehouden met regulier werk en doe mee aan allerlei activiteiten. Heb veel van de wereld gezien, ben best gewend om alleen op reis te gaan maar zou soms graag samen met iemand anders willen reizen. Easy going, genieten van alles wat je ziet, hoort, ruikt, beleeft. De geschiedenis van een plek, architectuur en de mensen observeren vind ik boeiend.

  Autoreizen vind ik heel gemakkelijk, al heb ik nog nooit links gereden. Wil ook treinen proberen, wandelen oke, maar met mate, geen honderden kilometers aan een stuk doorlopen.

  De komende tijd wil ik me richten op Europa en misschien (weer) Noord Amerika.

  In 2022 kan ik in maart-april en in augustus op reis. Andere momenten in goed overleg.

  Mrs antwoordde 2 jaren, 4 maanden geleden 2 leden · 1 reactie
 • 1 reactie
 • Mrs

  Lid
  20 maart 2022 om 17:10

  He Monica, het lijkt erop dat we soortgelijke interesses hebben. Voor april zoek ik nog een reisgenoot en het lijkt me erg leuk om verder kennis te maken. Ik heb diverse leuke ideeen voor Oost en/of zuid europa en ben ook snel enthousiast te maken voor andere plannen naar voor mij onbekende bestemmingen.
  mocht je nog interesse hebben, dan lees ik graag wat meer van jou en je reisplannen, bvk rechtstreeks via e-mail: postbus049@outlook,com

Login om te antwoorden.