Home Reisforum Oproepen Reisgenoot gezocht Amerika en korte trips Europa

 • Reisgenoot gezocht Amerika en korte trips Europa

  Linda

  Lid
  16 mei 2022 om 21:36

  Hoi ik ben op zoek naar een reismaatje die in september/oktober een roadtrip/ trein/ groepreis wil maken naar Amerika. Het liefs de westkust maar ik sta open voor andere suggesties. 😀

  • Dit onderwerp is bijgewerkt 2 jaren, 2 maanden geleden door  Linda. Reden: Tikfout.
  Jim antwoordde 2 jaren, 2 maanden geleden 2 leden · 3 reacties
 • 3 reacties
 • Jim

  Lid
  16 mei 2022 om 21:59

  Goedendag Linda,

  In het verleden heb ik ooit een treinreis gemaakt van Chicago naar Los Angeles, met de California Zypher en de South West Chief terug. Echt heel gaaf was dat.

  Nu zoek ik zelf nog een reisgenoot om een roadtrip door Californie te doen met een camper. Ik heb dat ooit met een auto gedaan, maar ditmaal wil ik de natuurparken wat uitgebreider bezoeken. De reisroute staat nog niet vast en ik ben erg flexibel hoe en wat.

  Maar voordat ik hele verhalen ga typen, zou ik graag eerst van jou vernemen, of je uberhaupt open staat om verder met mij in contact te komen. Zo ja, voeg me hier dan toe of stuur een berichtje terug.

  Groeten,

  Jim.

 • Linda

  Lid
  16 mei 2022 om 22:10

  Hoi Jim, wat leuk dat je hebt gereageerd. Ik sta hier zeker open voor. Komen de maanden September/oktober voor je uit. Ik zou graag met je willen contacten hoe je de reis zou willen inrichten en hoe lang je zou willen gaan. Groetjes Linda

  • Jim

   Lid
   16 mei 2022 om 22:32

   Hoi Linda,

   Ik heb je zojuist een PB gestuurd. Ik denk dat dat wat makkelijker praat, dan hier al die berichtjes te zetten.

   Groet,

   Jim.

Login om te antwoorden.