Home Reisforum Oproepen Reisgenoot gezocht rondreis zuidoost Azië eind januari

 • Reisgenoot gezocht rondreis zuidoost Azië eind januari

  Bente

  Lid
  27 oktober 2023 om 10:03

  Heei heei,

  Mijn naam is Bente ik ben 20 jaar oud en ik kom uit Schijndel.
  Ik zou graag eind januari weer naar Azië willen gaan om daar weer te gaan backpacken. Het lijkt me fijn om dit samen met iemand te beginnen om aan het backpack leven te wennen. Wie weet hebben we dezelfde interesses en reizen we samen verder maar opsplitsen na een tijdje is voor mij ook prima!

  Mijn plan is om ongeveer 4 maanden te gaan reizen door zuidoost Azië met als voorkeur de landen: Thailand, Laos, Vietnam, Indonesië & Maleisië. Ik ben altijd in voor een feestje maar dat is zeker niet de enigste reden voor mij om naar Azië te gaan. Ik zou graag de cultuur willen zien en de landen op verschillende manieren willen ontdekken. Ik ben een erg avontuurlijk persoon en hou er wel van om mezelf uit te dagen. Ik sta open om nieuwe mensen te leren kennen en zou er dan ook voor kiezen om in hostels te slapen. Zelf hou ik van de wat intensievere vakanties/reizen en dit ben ik dan ook van plan in Azië. Dagen lang aan het strand liggen is dus niks voor mij maar bijv. Tempels bezoeken, scooter huren & hiken door de natuur wel.

  Ik zou graag beginnen in Bangkok om vanuit daar door te reizen naar noord Thailand. Na het noorden te hebben gezien ben ik van plan met de slowboat naar Laos te gaan. Verder wil ik dan naar Vietnam, Indonesië en Maleisië om vervolgens te eindigen in het zuiden van Thailand. Ik ben iemand die van dag tot dag leeft dus mijn “planning” (zover ik die heb) kan altijd veranderen.

  Heb jij dezelfde interesses en zoek je ook nog een reismaatje? Laat me het dan even weten!
  Insta: xbentevdw

  Bente antwoordde 6 maanden, 3 weken geleden 1 lid · 1 reactie
 • 1 reactie
 • Bente

  Lid
  25 november 2023 om 10:45

  Inmiddels een reisgenoot gevonden! 😁

Login om te antwoorden.