Home Reisforum Oproepen reisgenoot gezocht

 • reisgenoot gezocht

  Onbekend lid

  Verwijderd lid
  29 maart 2021 om 11:41

  Limburg

  Hallo Ik ben een 68-jarige vrouw nog jong van geest en sinds kort alleen. Ik woon in Maastricht.

  Ben gescheiden van man die vorig jaar overleden is. Heb nog een relatie gehad maar is sinds kort uit.

  Ik ga graag op vakantie en heb dat ook al veel gedaan. Meestal naar zuidelijke landen zoals Griekenland..Turkije..Spanje..Italie. Maar ook Duitsland de Eiffel of Sauerland.

  Ook Oostenrijk en Franse Alpen zijn schitterend.

  Ik zou als weer mag dit jaar graag opnieuw op vakantie willen en zoek iemand die graag met mij zou willen meegaan. Alleen als vrouw doe je dat niet zo snel. Kan met auto maar ook met vliegtuig.

  Waarheen maakt niet zoveel uit. Het liefst zou ik willen gaan in september dan is het minder druk en goedkoper. Laat maar horen wie met me mee wil gaan?

  Onbekend lid antwoordde 3 jaren geleden 3 leden · 5 reacties
 • 5 reacties
 • Onbekend lid

  Verwijderd lid
  20 april 2021 om 09:01

  Hoi Paulien, leuke oproep. Ik zoek een reismaatje voor a.s. juni, 1ste 2 weken. Je schrijft over september, wellicht wil ik ook wel nog wat doen in het najaar, maar vroeg me af of juni jou ook aanspreekt. Voor binnen Europa, voorkeur zuidelijk of oostelijke landen; Spanje, Griekenland, Italië. Ik twijfel om alleen te gaan, tot nu toe meestal met een vriendin gegaan, die niet zal kunnen gaan dit jaar. Ik ga graag met het vliegtuig, en dan op locatie een auto huren lijkt me wel leuk. vriendelijke groet, Lisca

  • Onbekend lid

   Verwijderd lid
   20 april 2021 om 20:06

   Hallo Jalisca

   Ik wil je mededelen dat ik sinds korte tijd een nieuwe vriend heb en die ook graag met mij op vakantie wil…dus helaas deze keer niet….maar mocht het weer uitraken???? dan meld ik me weer. Veel succes verder

   • Onbekend lid

    Verwijderd lid
    22 april 2021 om 08:54

    Veel plezier en succes !!!

  • Janine

   Lid
   27 mei 2021 om 00:28

   Lisca, ik ben Janine, 63 jr. Ik wil graag rond 18 juni naar Paros, Griekenland. Ook mijn vriendin kan dit jaar niet. Heb je interesse in een kennismaking? Groet Janine.

   • Onbekend lid

    Verwijderd lid
    27 mei 2021 om 08:38

    Hi, Janine. Ik kan niet rond die tijd. Ik heb vakantie de 1ste 2 weken juni, vanaf 31-5. Ik heb deze week geboekt voor 11 dagen Samos. En vertrek a.s. maandag 31e.

    Wie weet, een andere x. Misschien het najaar?

    Dank voor je reactie, groetjes, Lisca

Login om te antwoorden.