Home Reisforum Oproepen reisgenoot juli augustus

 • reisgenoot juli augustus

  Anna Marijke

  Lid
  27 mei 2022 om 15:02

  … Het is voor het eerst dat ik geen reisgenoot kan vinden en ook geen singlereis die me aanspreekt, dus ik heb besloten om via deze weg een oproep te doen.

  Graag wil ik in de zomervakantie van Noord Nederland (15 juli – 21 augustus) ongeveer 2 weken weg.

  “Probleem” is dat ik veel leuk vind en niet goed kan kiezen.

  Kamperen in Zuid-Frankrijk lijkt me leuk maar ook rondreizen in Indonesiƫ (daar ben ik allang niet geweest). Van auto of vliegtuig tot trein, zolang ik niet hoef te liften, vind ik het prima. Mijn gedachten over een vakantie:

  – gemiddelde faciliteiten (fatsoenlijk hotel, tent waarin ik kan staan op een camping met voorzieningen) (te oud voor backpacken en primitief kamperen)

  – mix cultuur en natuur (ik ben absoluut geen strandbakker)

  …en verder…tja, geen idee eigenlijk.

  Ik ben (over een aantal dagen) 55 jaar, vrouw, alleenstaand, flexibel. Ochtendmens, houd van wandelen en fietsen (geen lange afstanden) of eventueel paardrijden.

  Als je denkt dat je een klik hebt op basis van bovenstaande, dan hoor ik graag van je!

  Anna Marijke antwoordde 1 jaar, 12 maanden geleden 2 leden · 2 reacties
 • 2 reacties
 • Cynthia

  Lid
  29 mei 2022 om 09:38

  Hoi Anna Marijke

  Mijn naam is Cynthia Sijbrands en volgende maand word ik 56..wat goed dat je een actieve oproep hebt geplaatst! Ik kan in dezelfde periode op reis als jij en weet ook nog niet waar ik heen wil. Wel heb ik al een interrailpas gekocht dus ga waarschijnlijk met de trein ergens heen..

  Ben wel jaloers op alle landen die jij al hebt bezochtšŸ˜²

  Twee jaar geleden heb ik alleen een reis naar Zuid Amerika en Aziƫ gemaakt omdat ik vroeger niet zoveel kon reizen en dat wilde inhalen. Ik ben dus gewend om alleen te reizen en weet nog niet zeker of ik komende zomer met iemand wil samen gaan maar zag jouw oproep, die me aansprak en wilde daarop reageren! Ik weet dus verder niet hoe dit werkt..

  Groet, Cynthia

  • Anna Marijke

   Lid
   29 mei 2022 om 11:45

   Dag Cynthia,

   Dank voor je bericht šŸ™‚

   Ik heb overwogen een interrailpas aan te schaffen (hij was ergens in mei te koop voor 50% van de originele prijs) maar, in tegenstelling tot jou, zag ik het (nog) niet zitten om in mijn eentje door Europa te treinen. Is wel heel fijn, denk ik, van dag tot dag beslissen waar je heen gaat: iets dat mij wel aanspreekt. Goed dat jij wel gewoon alleen op pad gaat!

   Ik ben zelf ook net nieuw op deze site en weet niet precies hoe het werkt: geloof dat je elkaar privƩ berichten kunt sturen, ik weet echter niet of je daarvoor betalend lid moet zijn.

   Ik ben nu aan het kijken naar georganiseerde groepsreizen (van Jordaniƫ tot Indonesiƫ) maar heb nog niet iets gevonden dat me echt aanspreekt.

   Tevens twijfel ik nog steeds: Europa en dan met name Frankrijk en ItaliĆ« of toch ver-weg nu het weer kan na de covid… Ik blijf voorlopig open staan voor goede ideeĆ«n

   groeten,

   Anna Marijke

Login om te antwoorden.