Home Reisforum Oproepen Reisgenoot met camper gezocht

 • Reisgenoot met camper gezocht

  Onbekend lid

  Verwijderd lid
  22 mei 2022 om 13:22

  Dag,

  ik reis graag met mijn camper en zoek een of meerdere mensen die ook solo reizen met een camper en dat eventueel samen willen doen. Over bestemmingen kunnen we het hebben.
  Verder lijkt het me fijn om ook weer eens een vliegreis te maken naar Afrika. Mochten daarvoor mensen zijn die ook een reisgenoot zoeken, laat maar weten.

  groetjes,

  dick

  Onbekend lid antwoordde 2 jaren geleden 2 leden · 2 reacties
 • 2 reacties
 • Fietje

  Lid
  30 mei 2022 om 10:15

  Hoi Dick,

  Wat een toeval dat we elkaar hier digitaal ontmoeten. Ik zoek ook een reismaatje die een camper heeft en het leuk vind om ook dingen samen te doen. Zouden wij dat samen kunnen? Misschien een keertje bellen om te kijken wat jij voor verwachtingen hebt en waar ik behoefte aan heb?

  groetjes

  Fietje

  • Onbekend lid

   Verwijderd lid
   19 juni 2022 om 17:03

   Ha Fietje,

   ik zie nu pas je bericht, ik zit hier eigenlijk niet meer op. Wat leuk! Ik hoop dat het je weer goed gaat, je hebt moeilijke tijden doorgemaakt, heb ik begrepen.
   Wat betreft de camper … die heb ik inmiddels verkocht. Tsja, lang verhaal, rugoperatie, veel ongemak en pijn. Camper werd me te moeilijk, kan geen lange afstanden in een houding zitten. Wel jammer, was graag je maatje op reis geworden.

   warme groetjes,

   dick

Login om te antwoorden.