Home Reisforum Oproepen Reisgenoot naar Zweden of Slovenië 2 weken tussen 18 juli en 22 augustus

 • Reisgenoot naar Zweden of Slovenië 2 weken tussen 18 juli en 22 augustus

  Aranka

  Lid
  25 juni 2022 om 10:22

  Dag allemaal,

  ik zoek een reisgenoot om samen Zweden of Slovenië te ontdekken. Ik heb een auto, heb jij de kampeerspullen? Anders zoeken we een b&b, huisje of wat dan ook….

  Ik hou van een afwisselende vakantie. Natuur, wandelen, zwemmen, maar ook steden en dorpjes bekijken of een kerk of museum bezoeken. Fietsen, kajakken, canyoning… Balans tussen in- en ontspanning vind ik ook erg fijn, zowel in activiteiten als in koken. Spelletjes, lezen, kampvuur, goed gesprek. Heerlijk om dat in de vakantie te kunnen doen. Ik ben zelf een saaie drinker (lust geen alcohol), maar neem zelf gerust een glaasje.

  Ik ben 40 jaar en omdat met z’n tweeën toch echt gezelliger is dan alleen zoek ik iemand die met me mee wil. Kosten samen delen en de reis kunnen we samen vorm gaan geven. Vrijheid blijheid. Wie gaat er mee??? Zweden lijkt me een geweldig land en wil ik graag zien. Slovenië ben ik 1x geweest en vind ik niet erg om nog meer te ontdekken. Heb je zelf een beter idee. Let me know!!! Hoor graag 🙂

  Onbekend lid antwoordde 1 jaar, 11 maanden geleden 2 leden · 1 reactie
 • 1 reactie
 • Onbekend lid

  Verwijderd lid
  25 juni 2022 om 23:13

  Hallo,

  laat ik eerst zo zeggen dat ik op around the globe een reactie zag op mijn oproep. Maar ik ben daar geen lid meer, vind het ook apart dat mijn oproep daar is blijven staan. Vond het geen fijne website, maar was meestal toch voor het geval dat nog de oproepen aan het volgen die erop stonden om te kijken of er iets interessants tussen stond. Ook deze site houdt ik meestal in de gaten, en zag je naam hier staan en toen was 1+1 =2 (ik hoop je in elk geval niet afgeschrikt te hebben nu)

  Ik ben dus Alex, woon in noord limburg en houd van reizen. Via mijn werk reis ik vaak (standbouw) maar nog liever ga ik op vakantie. Tot 3 jaar geleden ging ik met mijn ex-vriendin op vakantie. 3 jaar geleden heb ik voor het eerst een groepsreis gedaan in de vorm van zeilen. 2 jaar geleden (coronajaar) heb ik het wandelen ontdekt, heb toen het gehele pieterpad gelopen. Vorig jaar wilde ik toch graag naar het buitenland en wilde niet alleen gaan, was het alleen wel effe zat en ook toen weer een groepsreis gedaan, naar Tsjechie, Slowakije en Polen. Van de ene kant goed bevallen, alleen ik ben niet echt een groepsmens. Afgelopen april ben ik een week alleen naar Madeira geweest, dit is me goed bevallen. Maar mocht ik een leuk persoon kunnen vinden dan lijkt het me ook leuk om met 2 personen op vakantie te gaan.

  Ik had dit jaar als plan om Noorwegen Zweden te doen, of Oostenrijk Zwitserland. Mocht ik iemand vinden (jij???) dan sta ik meer open voor het noorden, ga ik uiteindelijk toch alleen dan wordt het waarschijnlijk oostenrijk-zwitserland.

  Ik vind kamperen zijn charme hebben, maar een airbnb ook prima, hotels ben ik niet zo van voor op vakantie. In je oproep las ik dat je geen alcohol drinkt…. ik ook niet. Vroeger wel altijd gedronken, maar sinds een jaar of 8 niet meer. Voor ik nu nog verder ga met mijn verhaal ben ik uberhaupt benieuwd of ik een reactie van je ga krijgen en je niet heb afgeschrikt….

  Groetjes Alex

Login om te antwoorden.