Home Reisforum Oproepen Reisgenoot voor meerder vakantie’s

 • Reisgenoot voor meerder vakantie’s

  inge

  Lid
  1 februari 2022 om 16:52

  Hoi hoi heeft er iemand zin om samen een vakantie te zoeken….ik heb een brede intesse!

  Maar de Malediven…Lapland staan wel op mijn lijstje..😅

  Bonaventura antwoordde 2 jaren, 1 maand geleden 8 leden · 22 reacties
 • 22 reacties
 • Onbekend lid

  Verwijderd lid
  5 februari 2022 om 12:51

  Dag Inge, ik heb je een contactverzoek gestuurd!

  • inge

   Lid
   5 februari 2022 om 15:14

   Hoi hoi😃

   Leuk dat je een verzoek hebt gestuurd!

   En geaccepteerd natuurlijk 😉

 • Sanne

  Lid
  6 februari 2022 om 14:51

  Hoi Inge,

  Ik heb interesse en ben benieuwd of we eventueel dezelfde ideeën hebben.

  Groetjes Sanne

 • inge

  Lid
  6 februari 2022 om 16:10

  Ja zeker…waar liggen jou interesses? Mijn zijn van Italië tot ook verre landen zoals Malediven…

  • Sanne

   Lid
   9 februari 2022 om 15:02

   Die van mij ook. Ik kan je geen privé bericht sturen. Wil het liefst in mei weg.. kan van Spanje tot Curaçao zijn…

   Groetjes Sanne

 • judith

  Lid
  6 februari 2022 om 19:37

  Hoi Inge, de Malediven is een aanrader! Ik ben er een paar jaar geleden geweest (combinatie met Sri Lanka). Ook het zwemmen met manta’ s was super!

  Ik heb je een contactverzoek gestuurd.

 • inge

  Lid
  6 februari 2022 om 20:31

  Ohw…kun je meer vertellen! Ben zo benieuwd!😃

  • judith

   Lid
   6 februari 2022 om 22:09

   Hoi Inge,

   Deze week kan ik geen nieuwe gesprekken meer starten zag ik… (omdat ik geen premium account heb)…

   Kun jij wel een bericht sturen, dat ik daarna een bericht terug kan sturen?

   Groetjes Judith

   • inge

    Lid
    6 februari 2022 om 22:15

    Oké, jij hebt dat ook!…ik dacht dat ik de enigste was. Maar bij deze😃

    • judith

     Lid
     6 februari 2022 om 22:26

     Ik bedoelde eigenlijk een privé bericht… Lukt jou dat ook niet om voor de 2e keer in 1 week te doen? Anders moet ik hier een heel verhaal typen, is handiger in een privé bericht, vandaar…😀

     • inge

      Lid
      7 februari 2022 om 06:14

      Sorry….kan deze week ook niet…of upgraden…

  • judith

   Lid
   11 februari 2022 om 16:31

   Ik zag dat je benieuwd was naar mijn Malediven reis… Ik ben hier in 2019 geweest (toen er nog geen beperkingen waren vanwege Corona) met mijn partner, het was een combinatiereis Sri Lanka en Malediven. Ik heb al veel reizen gemaakt waarbij ik tickets en accommodaties apart heb geboekt. Malediven is natuurlijk erg duur, daarom een combinatie gedaan van 2 nachten een local island (Summer Shade Maldives in Dharavandoo) van waaruit we de Manta tour hebben gedaan en 3 nachten een resort (Rheeti beach resort). Vanaf Dharavandoo zijn we met een speedboot naar het resort gegaan en later vanaf het resort met een watervliegtuigje (super om die eilanden te zien met het blauwe water er omheen vanuit de lucht). Bij het resort natuurlijk spierwitte stranden, als op de plaatjes… prachtig snorkelen, ‘ s avonds op het resort uit eten… Verder is er echt weinig te doen dus bij een resort dus max. een week is wel voldoende. Wij waren er totaal 6 nachten (incl. aankomst op het hoofdeiland waar we 1 nacht hebben gezeten omdat je niet direct door kon met het vliegtuig naar Dharavandoo).

   Ik heb al veel mooie reizen gemaakt; Zuid Afrika, Tanzania, Namibië, Amerika, Maleisië/Borneo, Sumatra, Thailand enz. en ook 9 daagse vakanties naar een mooi resort zoals Jamaica, Dominicaanse Republiek, Mexico en Curacao en daarnaast diverse vakanties in Europa. Heel jammer dat er nu zoveel landen een oranje reisadvies hebben, anders was de bestemming in 2020 Oeganda geworden (had al contacten gelegd met chauffeurs, hotels/ parken etc.)… maar het duurt vast nog even voordat dat allemaal weer kan…

   Naast de verre (rond)reizen in de zomervakantie vind ik het ook erg leuk om daarnaast lekker een weekje de zon op te zoeken ergens in Europa of een stedentrip te doen en dit evt. te combineren met een dagje strand, als dit in de buurt is. Eerder ging ik nog wel eens met een vriendin een weekje in Europa (of een resort in Mexico of Dom. Rep.). Maar vanwege andere verplichtingen/ financiële redenen/gezin etc. gaan zij helaas niet meer mee op vakantie.

   Ik kwam op deze site terecht en heb een account aangemaakt… misschien kom ik 1 of meer (vrouwelijke) reisgenoten tegen met dezelfde interesses en ook een beetje dezelfde leeftijd (bij jou zag ik 1975 staan en de vrouwen die op jouw bericht hebben gereageerd zijn denk ik ook i.i.g. boven de 30). Misschien als 1e vakantie in de meivakantie een weekje zon/strand (zelf zou ik in deze tijd niet direct zo snel naar een land gaan met een oranje reisadvies omdat dit ook problemen kan opleveren met de verzekering). Op dit moment een lange vliegreis naar b.v. Aruba betekent ook uren met een mondkapje op in het vliegtuig… dat lijkt me geen pretje dus hopelijk wordt het wat dat betreft gauw beter…

   Ik vind het leuk om dingen te zien van een land maar voor een weekje strandvakantie kan ik ook genieten van even niks doen op het strand, zwemmen etc. en dan ‘ s avonds uit eten en een drankje doen op een terras of een keer uitgaan (als dat op die bestemming leuk is) en een keer een leuke excursie. I.v.m. fulltime werk in het onderwijs ben ik gebonden aan schoolvakanties.

   Graag hoor ik meer over jouw (reis)interesses.

   Groetjes Judith

   • judith

    Lid
    11 februari 2022 om 16:58

    Het was de bedoeling om een nieuw privé bericht te sturen maar aangezien dat deze week niet kan wilde ik dat nog een keer proberen… maar verkeerde knop ingedrukt… dus nu toch alsnog via het forum verstuurd…. kunnen de anderen die hier op je bericht hebben gereageerd meteen meelezen… Ik wilde het bericht nog verkorten maar het liep vast en ik kon daarna blijkbaar niks meer wijzigen..

 • Annemieke

  Lid
  6 februari 2022 om 20:43

  Hoi Inge,

  Je plannen klinken super! Ik heb je ook een contactverzoek gestuurd. Misschien kunnen we met een groepje, ik zie al dat je veel reacties hebt:)

  Groetjes Annemieke

  • inge

   Lid
   6 februari 2022 om 22:16

   Ik ziet nog niet zolang op deze site dus moet iedereen nog leren kennen…maar vind je idee wel super!😃

  • judith

   Lid
   17 februari 2022 om 22:36

   Annemieke, je staat wel bij mij als bevestigd contact, alleen sta je niet bij mij in de contactpersonenlijst… Sta ik hier bij jou wel in? Misschien komt het alleen in beeld als er een profielfoto bij zit? Ik ben hier nog niet zo lang aangemeld dus weet niet hoe dat kan… Ben ook aangemeld bij reisforum.net, hier kun je wel direct privé berichten sturen. Zie ook mijn andere bericht hier onderaan…

 • Germaine

  Lid
  17 februari 2022 om 07:52

  Hoi inge,

  Ik heb je een verzoek gestuurd. Groetjes

  • inge

   Lid
   17 februari 2022 om 10:01

   Hoi hoi😃 bedankt voor je verzoek! Geaccepteerd natuurlijk!!

  • judith

   Lid
   17 februari 2022 om 22:16

   Hoi Germaine, ik heb je contactverzoek ook geaccepteerd… alleen kan ik de komende dagen geen privé bericht meer sturen… Dat kan ik pas weer over een week…

   Ik ben ook aangemeld bij reisforum.net (judith1977), hier kun je wel direct privé berichten sturen als je een account hebt aangemaakt…. Of kun jij misschien nog wel een privé bericht sturen hier?

   Groetjes Judith

  • judith

   Lid
   17 februari 2022 om 22:30

   Germaine, wil je alleen een verre reis gaan maken naar Sri Lanka of India (Sri Lanka is wel super om rond te reizen, ook erg mooi i.c.m. de Malediven) in juni?

   Of daarnaast evt. ook een optie om eind april/ begin mei nog een weekje ergens binnen Europa weg te gaan waar het lekker strandweer is?

   Groetjes Judith

 • Bonaventura

  Lid
  20 maart 2022 om 06:11

  Hoi Inge, Ik ben ook van plan dit jaar nog meerdere keren op vakantie te gaan. Ik heb je een contact verzoek gestuurd.

  Je zou mij ook kunnen mailen naar b.g.w.steenman@ziggo.nl

 • John

  Lid
  20 februari 2022 om 15:01

  ja hoor je nummer is te zien 😀

Login om te antwoorden.