Home Reisforum Oproepen Reisgenootje gezocht voor Azie & vrijwilligerswerk (3/4 maanden)

 • Reisgenootje gezocht voor Azie & vrijwilligerswerk (3/4 maanden)

  Rianne

  Lid
  13 september 2019 om 23:32

  Hallo,

  Ik ben op zoek naar een gezellig (vrouwelijk) reisgenootje voor de maanden januari, februari en maart voor Azië. Maar ben flexibel qua datum. Deze maanden ivm goede reistijd qua weer 🙂  Nu heb ik ook het plan om te beginnen met vrijwilligerswerk voor 3 of 4 weken. Net wat mogelijk is. Ik ben nog aan het uitzoeken wat mij leuk lijkt, maar ik wil mij graag een keer inzetten voor de dieren&natuur waar je een goed gevoel van krijgt dan van in plaats iedere dag achter de computer zitten voor mijn werk. Daarna wil ik graag verder reizen, en heb Vietnam hoog op m’n lijstje staan. Ik ben zelf al een keer in Indonesië en Thailand geweest. Maar sta open voor leuke ideeën.

  Een reisgenootje zou gezellig zijn voor een gedeelte van de reis of misschien als het heel goed klikt de gehele reis.

  Heb je misschien ook soortgelijke plannen, laat dan een berichtje achter!  😀

  Groetjes, Rianne (32jaar)

  Marjolein antwoordde 4 jaren, 4 maanden geleden 2 leden · 1 reactie
 • 1 reactie
 • Marjolein

  Lid
  21 februari 2020 om 14:06

  Hallo Rianne,.

   

  Ik zag je berichtje voorbij komen. Ik denk dat je inmiddels al aan de andere kant van de wereld zit, maar mocht dit nog niet zo zijn. ik ben ook opzoek naar een reis buddy om een tijdje te backpacken.

  Zie mijn oproep:

  Mijn naam is Marjolein (26), Ik heb in het verleden een tijd als reisleider gewerkt tijdens mijn studie. Dit beviel mij erg goed. Ik ben nu sinds een jaar aan het werk als BIM modelleur (Bouwkunde). Ik woon in Drenthe en ik hou van Paardrijden, Hardlopen, Yoga, Terrasjes pakken met vriendinnen en genieten van het leven. Ik ben gek op de natuur en op dieren. Ik zou graag een maandje willen reizen en ik zoek iemand met wie ik een stukje mee kan reizen. Dit is namelijk mijn eerste keer backpacken en ik vind dat best spannend. We zouden samen kunnen beginnen aan de reis en dan zien we wel hoe het eindigt. Ik zou graag naar Thailand willen. Het liefst 4 weken een rondreis langs tempels, mooie stranden, grote steden etc. Ik wil graag snorkelen en verschillende andere excursies doen.
  Ben jij een vrouw (20 > 30) en wil je ook graag een onvergetelijke backpack reis maken (ik sta ook open voor andere landen)

Login om te antwoorden.