Home Reisforum Oproepen Reisgenootje Thailand 2023 gezocht

 • Reisgenootje Thailand 2023 gezocht

  Geplaatst door Mireille op 15 maart 2023 om 11:40

  Hoi,

  Ik ben Mireille uit Eindhoven en ben 38. Ik ben sportief en actief aangelegd en wil graag een maandje backpacken door Thailand. Ik ben niet van de massale en de enorm toeristische eilanden, zoals Phuket en Krabi. In 2019 ben ik ook naar Thailand geweest en vond onder ander Koh Tao en Koh Phayam geweldig, maar Krabi of Bangkok zelf trok me niet zo. Zelde als Chang Mai, terwijl ik Pai erg leuk vond tijdens de Mae Hong Son Loop (op een motorscooter). Ook vond ik het slapen in een tentje op het strand op de Surin Eilanden erg mooi om eens mee te maken.

  Ik zoek iemand van mijn leeftijd die ook van een actieve vakantie houdt en met mij nog meer van Thailand wil ontdekken. Ik heb nog niks vast staan, maar wil wel graag naar Koh Sok en Koh Lipe. En ik hoef niet iedere dag actief bezig te zijn hoor, af een toe een zon dagje tussendoor geniet ik ook enorm van!

  Ik wil graag ongeveer 4 weken weg, periode maakt me in principe niet veel uit. Liefste wel na de regenperiode, rond het einde van het jaar, maar ik ben daar nog heel vrij in.

  Heb je interesse, stuur me dan een berichtje!

  Groetjes Mireille

  Mireille antwoordde 2 weken, 1 dag geleden 1 lid · 0 reacties
 • 0 reacties

Sorry, er zijn geen reacties gevonden.